[MT İzmir] 6 Kasım "Kitapları Teras'ta Toplayalım" Buluşması

Moderatör (forrap)
Herkese Merhaba,

Bu hafta özlenen mekanımız Teras Cafe ye gidelim dedik(ben ve içimdeki ses),özledik orayı malum.Artık kış da geldi,kapalı mekanlar içindeki en hoş ve en uğrak mekanlarımızdan biri teras..Artık Teras vakti geldi diyebiliriz.

Yalnız bu toplantının bir de konusu var.

Sitede daha önce yer alan Hakkari deki okulumuza kitap yardımı konusunda herkes bulabildiği ve getirmek istediği işe yarar kitapları getirsin,toplantıda toplanan kitaplar birimizde (bende,ya da bir başkasında fark etmez)toplayıp en geç pazartesi kargoya verelim.Cuma toplantısına araba ile gelecek birisi mutlaka vardır(yoksa da ben bulurum araç) kitapları topluca bir yere sevkiyatını yapıp oradan dediğim gibi en geç pazartesi kargolamak üzere toplayabiliriz.

Bu buluşmayı kısaca özetlemek gerekirse;
Hayır işlemenin yanında bol muhabbetli,çaylı,air hockeyli,langırtlı,jenga lı bir buluşma olacak..

Müsait olan herkesi bekliyoruz:cat:

Tarih: 6 Kasım Yani Bu Cuma
Yer : Bornova TERAS CAFE
Saat: 19:45 ve Ötesi..

Mekanı bilmeyenler mutlaka olacaktır,grupta yeni arkadaşlar var.Bunun için krokisini koyuyorum Teras cafenin.Çok zor bir yerde değil zaten..

teraskrokimtzmir0611200.jpg

Görüşmek üzere ::sapkaa::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Orda olacağım...Kitapları hazır.... :cat:

güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyosunuz tebrikler...
kolay gelsin izmir....

Bakalım elde kalan kitap var mı?

Çok kısa süre önce elimdeki 2 koli kitabı eşe dosta dağattım varsa mutlaka vermek için gelirim yoksada uğramaya çalışıcam:cat:

Tuncer bardak çekme oyununu yazmamışsın onsuz olmaz az çay içmedik o oyundan azda ısmarlamadık :mrgreen:

Orada olacağım kitapların bir bölümü hazır 1-2 yerden daha bekliyorum onlarda geldimi güzel olucak....

Cuma görüşmek üzere...

evdeki kitapları inceledim durdum ama ya bendeki kitaplar sanki biraz ağır. göndermiş olmak için göndermemek lazım. faydalı olacağına inandığım cinsten o yaş grubuna hitap edecek birşey yok evde. en son ansiklopediler vardı onları da bir yere göndermişim. bakalım araştırmaya devam ediyorum inşallah faydalı birşeyler bulabilirim.

cuma günü nasip olursa geleceğim. terası da özlemiştik hani.

sana diyorum da bakalım benim gelip gelemeyeceğim daha kesin değil. bir arkadaşın doğum günü kaçamayabilirim o gün

KİTAP konusunda çalışıyorum, fakat teras konusunda eminim oradayım :cat:

yolu bulabilirsem gelmeye çalışıcam ama fazla kalamam kitap konusunda ise lisedeki kitaplarım duruyosa alıp onlarıda gelirim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ellerinde resimli romanlar çocuk romanları olanlarda getirsin... İlla ders kitabı olacak diye birşey yok arkadaşlar....

Ellerinde tommiks teksas olanlarda bana bağış yapabilir.... Karşılığında çay falan ısmarlarım.... :p

hepinize ii eğlenceler arkadaslar maalesef katılamıyorum.bidaha ki toplantıda yanınızdayım arkadaslar:cat:

Anlaşıldı..... Bekir benim demişti onlara..sende kalsın demişti.... :wiinkk::wiinkk:
Al cd lerini ver bebeklerimi..... :queen::queen::queen::queen:

Ohooooo beni neden karıştırıyonuz yahu ne cd si ne bebeği :p:queen::queen::queen::queen: Birbirinize ne verirseniz verin ben karışmıyom:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar