O başka site diye verdiğin sitenin yöneticileri (ki kardeş sitemiz olurlar) geçenlerde siz ve sizin gibilerinin ortalığı karıştırmasından dolayı ekran karartıp yayın durdurmak zorunda kalmışlardı. Kaç gün kapalı kaldıklarını hatırlamıyorum kusura bakmayın.
Bu mesajı sadece alıntılanan mesajı okuyarak yazdım, konunun başlarını takip ettim ama demekki sapmış, devamını okuyup belki birşeyler daa yazarım :wiinkk:
SİZ VE SİZİN GİBİLER kelimesini yakıştıramadım, yönetici veya denetçi olan size hiç yakışmadı:farao: ben o sitedeki bir yazıyı örnek verdim. istersen başka motosiklet sitesindende örnek veririm, ama bu konu uzar gider, açılan topik siliniyorsa konuyu açan kişiye mail atılır site yönetimi şu veya bu nedenden dolayı bu konuyu kapatıyor, bilgi vermeme ve ilgisizliğinizi şikayet ediyorum, sizler kardeş site dediğin yerde benim yorumlarımı göre bilirsin ama organizasyonlarında asla beni göremezsiniz. ben yıllardan beri motosiklet net deyim, M.T. haricide hiç bir organizasyona katılmadım.
kapatılan konu hakkında konu açan kişiye mail atılıp açıklama yapılmasını talep ediyorum.:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 ----------
off offff konunun geldiği yere bakın yaa.... altı üstü bir kahvaltı yapıldı... devlet meselesi haline getirmenin kime ne yararı var... herkese açık bir organizasyon istiyen gitti istemiyen gitmedi... bırakın giden arkadaşlar bunu hoş bir anı olarak hatırlasın... tartışmaların yaşandığı bir konu olarak değil...
sen cadılar bayramında konuş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:56 ----------
Cesaret evet önemli bir kavram ama bu kelimeden ne anladıgımıza baglı. Cesaret nedir? Sonunu düşünmeden herşeyi oluruna bırakmak mı? Yoksa oluşabilecek olaylar karşısında sırf farklı görüşleri oldugu için bir grup insanı gözden çıkarmak mı?
Burası bir motosiklet sitesi üstelik farklı din dil ırk ve siyasi görüşleri olanların tümüne hitap eden motosiklet tutkunlarının yer aldıgı bir site.İnsanların burda buluşma amacı ne ortak dinleri ne ortak ırkları nede ortak siyasi görüşleri. Burda ortak olan tek şey motosiklet tutkunu olmak.Bunu asla unutmayın.
Yok sizin burda bulunma amacınız motosiket tutkusu degilse siteden ayrılma kararınızı belirten bir mesajı bana atmanız yeterli.Görülüyorki sizin her türlü dini siyasi görüşlerizi özgürce ifade edebileceginiz siteler mevcut. Sizde ordan devam edebilirsiniz.
casaretinden dolayı seni kutluyorum:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------
Verdiğin bağlantıdaki konuyu baştan sona oku.
Sonra gel bana konunun amacını açıkla.
Sağa sola mı giydirelim?
A partisine K partisine küfür mü edelim?
Sen şöylesin ben böyleyim mi diyelim?
Yoksa yeri geldiğinde konuşalım , yeri geldiğinde susalım mı?
Şehitlerimizi bu sitede anmadık mı?
Cumhuriyet için her sene toplanmadık mı?
Türkçemizi korumak için biryerlerimizi yırtmadık mı?
Bu sitede siyaset konuşulmamasının bir sebebi var.
Her insanın siyasi görüşüne, inanışına saygımız var.
Böyle bir konu açık kalmadığı için korkak sıfatını yakıştırıyorsun.
Biliyor musun ki sadece korkak insanlar çok konuşurlar.
Zamanı geldiğinde bu sitedeki en son üyeye kadar vatanımızın arkasında duracağına , ayrım yapmadan , A partisi B partisi demeden , din , mezhep gözetmeden , vatanı koruyacağımıza emin olabilirsin.
Ama şimdi , tartışmak istiyorsan linkini verdiğin yerde tartışabilirsin.
senide cesaretinden dolayı kutluyorum:rendeer:
eleştirilere ön yargılı davranmanız beni şaşırttı, daha sizlere tek kelime yazmam:rendeer: