[Ankara - MT]

Evet öyle yapalım en iyisi, Ankara bana labirent gibi geliyor Antalya'dan sonra. Haftasonu buluşur hallederiz bi şekilde, hatta cumartesi suku beni motorcuya götürecekmiş istersen sen de gelirsin.

jr.

yibanın girişteki yamahacı kaliteli ürünler satıyor. yibada nasıl ekmek yiyor o adam bilemiyorum. ulusanda yok mu eldiven sukucum oraya gidelim?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------

serdarcım [email protected]

İyi akşamlar Ankara ahalisi.
Pazar katılamadım ne yazıkki size.
Umarım bu hafta işleri ayarlayıp katılabilirim

Havalar da iyice kendini hissettirmeye başladı.
Bu sabah işe giderken kar yağıyordu.

jr.

4 tane nokyan kar lastiğini 250 liraya aldım. kapak olsun sukuma :mrgreen: tanesi 190 lirayken az kullanılmışını buldum ehuhe :)

senin gibi pinti insanın kullanılmış lastil amasına hiç şaşırmadım kaza bela gecirmede defolu felan olma ihtimali yüksek :mrgreen: ulusan eldiven konusunda zayıf çeşit az

jr.

sukucum sen bilmezsin nokyanların üzerinde aşınmayı gösteren 9dan aşağı inen numaralar vardır. a kalite lastikler bunlar. 9 hafif silinmiş. yani tamı tamına kelepir. kullanmaya doyamamış kim aldıysa :)

ilk defa duydugum bir lastik markası anca sen gide bulup alırsın zaten :mrgreen:
çakma nokia mı lan bu nokian mış :p telefondan bozma otomobil lastiği kesin yer altı üretimidir :mrgreen:

jr.

forumu okuyanlar gülmekten yerlere serilecek sukucum yerinde olsam o mesajı silerdim. nokian piyasadaki en pahalı lastik. nokian performans lastikleri imprezaların, t4'lerin jantlarında asfaltları kemiriyor. mişlen 150 lirayken nokyan 190 kağıt.

Son düzenleme:

jr.

mişlen alpini pazarlıkla 130 liraya bırakıyolar abi. clioya almıştı abim hiç memnun kalmadık. lassa snoways' in mişlen alpinden çok daha kaliteli olduğunu iddia ediyorum. mişlen kar lastiği yapamıyor. performans lastiğinde ise nokian'dan sonra bence çok çok iyi. benim performans lastiklerim mişlen, hiç üzmedi.

hiçte değil 105 tl den ben alıyım sana ben alpin kullandım ve karda hiçbir sorun yaşamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 ----------

bizim motorlarada uyanı varmı abi bu kar lastiklerinin :)
karda motor kullanmak ayrı bir zevk, tabi lastikler uygunsa :cherry:

zincir takmak gerek bizimkilere dolanmadan :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 ----------

tabi karar senin bişey diyemem :)

kar lastiği ile buz lastiği arasında çok fark var buz lastiği yok en azından:) ayrıca kar lastiği yakıtı arttırır aracın performansını düşürür kar lastiklerinde performans beklemek yanlış olur:

jr.

kar lastiklerine perçin uygulayarak çivili lastik dediğimiz buz lastikleri manuel olarak yapılıyo. ancak bu lastiklerin yuksek hızlarda ve kuru zeminde pek iyi olmadığını ve hız limitleri olduğunu biliyorum.

Hemde nasıl..ben kaç kere rast geldim. Abi bu fiyata hiç bi yerde bulamazsın diyor, imal tarihini gösterince "abi o hikaye en az 10 sene raf ömrü olur" vs...

valla bende omegada performansa yönelik kar lastiği var michlen gayet keyifli arkadan itiş olmasına ragmen karda her yere girip çıkıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar