mrock' Alıntı:
evet doğru söylüyosun abi ama ledo abimizde sayfada kaybolup gitti,belki satmıştır motorunu bilmiyoruz...
İlgin için teşekkür ederim.
Sayfayı sürekli izliyorum. Ancak yapım gereği, söyleyecek bir sözüm olmadığı zaman pek yazamıyorum. Bu demek değil ki, sizleri okumuyorum. Her türlü gelişmeyi ilgi ile takip ediyorum.
Herkese çok selamlar :rendeer:
Daha önce de sevgili Serden Hoca nerelerde olduğumu sorduğunda bu cevabı vermiştim.
Henüz bu motor kimsede yokken satın almaya cesaret etmiş ve belirli tecrübeler yaşamış bir dostunuz olarak, sahip olduğum tecrübeleri hasbel kader
ve aklım erdiğince paylaşıyordum ve daha sık yazıyordum.
Fakat sonrasında motordaşlar çoğaldı ve benden daha fazla bilgi sahibi oldular.
Bazen başlığımıza giren arkadaşlar soru sorduğunda görüyorum ki, detaylı bilgi sahibi olan birçok arkadaşım var. Lafı onlara bırakmak daha doğru.
Motorumu satmak gibi bir niyetim de yok.
Hele hele bu piyasa fiyatları ile hiç yok.
Zaten satsam ne alacağım ?
Şu an için piyasada bulunan tüm cruiser modelleri içinde beni görüntü ve teknik olarak biraz daha tatmin edebilecek tek bir model var. HD Fat Bob.
Ama eğer onu alsam bile, bu motoru elimde tutup gerçek bir custom haline getiririm.
Allah(CC) hiçbirimize motoru mecburiyetler neticesinde sattırmasın !
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:50 ----------
Emrah en önemli değişiklik diyemeyeceğim çünkü sevgili ledonun yolunda ilerliyorum ben ikinci uygulamacı olacağım bu durunda ledonun olası yardımıyla. Malum ucuz işler değil bunlar ama ocak ayında işi bitirmekte kararlıyım.Özel derslerim başlıyor nihayet.
Serden hoca,
İkinci değil dördüncü olacaksın.
MT üyesi olmayan 2 arkadaşa farklı tiplerden monte ettik. Hatta burada fotolarını da yayınlamıştım. Jet kit konusunda ise ben onların tecrübelerinde faydalandım.
Bildiğin gibi, ben ilk getirdiğimde taktırmamıştım.
Sana da tavsiye etmem. Çünkü eğer taktırırsan, bu motoru bir daha hiç satmazsın ! :cherry: