Motorumun Altı Yere Değiyor...

Merhaba arkadaşlar vericeğiniz cevaplar için şimdiden hepinize çok teşekkürler.
arkadaşlar benim mondial 150 rf bir motorum var ama motora 2 kişi binse motorun ayaklığı yere değiyor yere sürtüyor ayaklığı çıkardım yine aynı sorun devamediyor sizce nedendir ne yapmalıyım ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arka amortisörün üzerindeki helezon yayı daha sert olan bir cinsle değiştirmen lazım.Üzerindeki ayar yetmiyor herhalde.Son olarak da artçının kilosuna dikkat edeceksin.

Arka amortisörün üzerindeki helezon yayı daha sert olan bir cinsle değiştirmen lazım.Üzerindeki ayar yetmiyor herhalde.Son olarak da artçının kilosuna dikkat edeceksin.

Kaldırması lazım çift sispansiyonlu ayarına bib baktır...

senin motorun normalde yüksek bir motor
Büyük altı sürtüyorsa öyle bir motorun büyük ihtimal motorunun çatısı kırılmış aşağıya doğru çökmüş :cat: direksiyonda koltuğa doğru gelme varmı ?

ayaklık değiyo, ayaklığı çıkardığın halde yine değiyo:) nasıl bir ayaklıkmış bu:)
neyse, arka amortisörün yükseklik ayarı var ordan halledebilirsin, lastik hava inik olabilir, bir çare de lastikleri değişirmen. benim zat ta tümseklerde çarpıyordu, 110-70 yerine 110-90 taktırdım enduro gibi oldu:)

Sadece iki kişi iken kasislerden geçerken mi bu problemi yapıyor, sanırım böyledir. Bende de 150 hs vardı aynı sorunu bende yaşıyordum. Arkadaki 130-60-13 lastiği söktürdüm ve 130-70-13 taktırdım. Yüksekliğim 1 cm artığı için bu şikayetim ortadan kalkmıştı. Ayrıca bu tekerle bir depoyla kat ettiğin yolda 30-40 km kadar artar ve benzin tasarrufu da sağlarsın. Ayrıca motorun da uzun yolda rahatlar.

tek ve çift kişi sürüşe göre ayarlı olabilir genelde çin mallarında oluyor. bir bakın bence.

Motosikleti
ZX12R
Büyük altı sürtüyorsa öyle bir motorun büyük ihtimal motorunun çatısı kırılmış aşağıya doğru çökmüş :cat: direksiyonda koltuğa doğru gelme varmı ?

evet katılıyorum +100

RF normalde gayet yüksek bi motor öle iki kişiyle felan ayaklık yere değmezz

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

çok doğru şaseye eğil bak kırılma veya açıklık varmı

Abi Bence Ayaklığı iplikle yüksek bi yere bağla :D

Yaw Nasıl 2 kişi binince ayaklık yere değiyor. yada bu boş ver ayaklığı çıkardın sorun nasıl hala devam ediyor :)

Cevaplarınız için çok teşekkürederim şasede problem var tamirciye götürücem ortalama acaba ne kadar bir masrafı çıkar :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar