Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu motosiklet 2010 da fuarla birlikte ülkemize satışı girecekmi ve geçek fiyatını bilen yada tahmini fiyatını bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi.
çünkü bu motora çok feci sardım fuara gelirse sağlam bir pazarlıkla almayı hedefliyorum
yardımlarınız için şimdiden teşekkürle
triptonic şanzımanı ve trafik sıkışıklığında 2 silindir çalışabime özelliği vardı.kesin fiyatı fuarda belli olacak deniyordu ama 30000 TL den aşağıda olmayacağı söyleniyordu.
Fuarda görücüye çıkacağı söylenmişti hondacılar tarafından.Honda VFR yi şimdiye kadar getirdiğine göre bunuda getirir tahmin ediyorum.Bu sene fuar şubat ayına çekildi inşallah orada hep beraber görürüz.
yeni vfr için sahibinden ilanı bile verilmiş. Fiyat 30.000 tl. ama net değil diyor!!!
"Yeni VFR 1200 F için 2010 yılı Şubat ayından itibaren alım yapabileceğiniz renkler gri, beyaz ve kırmızıdır. Bu model ile ilgili fiyatlandırma çalışmaları devam etmekte olup henüz netleşmemiştir.
Honda Motor Europe bu modelimizin satışı ile ilgili olarak, tüm dünyada sipariş usulu satış yöntemine geçmektedir. Yeni VFR1200 F e sahip olmak isteyen müşterilerimizin minımum 2.500 TL. kapora ödemesi gerekmektedir. "
herzaman söylüyorum, türkiyedeki soygunvarimsi vergi oranları yüzünden yeni bir modelin ne türkiyeye gelmesini bekleyin nede geldiginde ucuz olmasını bekleyin....
en basit örn: honda VTR 250cc : 13.000 YTL yurt dışı : 5.900 $ civarları..
birde 4.dünya ülkesi muamelesi yaparak en kısıtlı donanım seçeneğini göndermelerinide belirtmek isterim....