Hayirdir siz neden birakmak zorunda kaldiniz?Umarim kotu bi durum yoktur...Sevindim dostum, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle. Kocaeli caddeleri özlemiştir seni, bende terk etmek zorunda kaldım; senin görevi devralma vaktin geldi. İyi haberlerini bekliyoruz.
Allah razi olsun kardesim hep beraber mutlu gunleri paylasalim hep..:rendeer:Heyyttt beee:mrgreen: daha duuurrr inşallah "Bu gün şöyle mahalleyi turladım geldim" gibisindende başlık açacaksın artık sağlık trenine binmişsin sen dostum istasyon istasyon geçeceksin sağlığına kavuşma aşamalarını ve en sonunda Sağlıklı güzel günler istasyonunda ineceksin inşallah.Eminiz bundan biz:cat: eşinin ve senin ii haberlerinin devamını bekliyoruz.Habersiz koyma bizi emi:rendeer:
Amin bu bilince hastanede yattigim o 2 ay suresince vakif oldum.nice benden genc olup yataga mahkum kalanlar var bir bilseniz...Aslinda ayricalikliyiz..Sansliyiz...Bol sukur etmemiz lazim sagigimiz yerinde oldugu icin...:cat:Dostum çok geçmiş olsun,eşine de acil şifalar diliyorum beterin beteri vardır Allah daha beterlerinden seni ve tüm sevdiklerini korusun,başından geçen olay çok çok üzücü inan şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum sen şanslılar arasındasın ayağa kalkmış ve adımlarını yavaş yavaş atmaya başlamışsın ne mutlu sana...
Cok Sagol Allah razi olsun...:rendeer:geçmiş olsun kardeş
Sagol Allah razi olsun...:rendeer:Geçmiş olsun dostum...
Eskisi gibi aktif olamıyorum sitede. İnan kaza haberini de iyileştiğinde aldım. Bu tıpkı şuna benziyor birinin bana sana iki haberim var biri iyi kötü demesi gibi.. Önce iyiyi söyleyeyim artık yürüyorumkötüsü çok büyük kaza geçirdim
... her neyse Allah tekrarını nasip etmesin. Büyük geçmiş olsun..
ok.soz vermiyim unutmassam atarimSüper sevindirici haber....Tekrar geçmiş olsun..Koştuğun zaman da mesaj at lütfen...Eşine de acil şifalar!!!
Evet binlerce sukurler olsun...Rahmetini esirgemedi Kazayi verdigi gibi...Sukurler olsun:rendeer::rendeer:Çok sevindirici bir haber . Gözün aydın olsun. Yaradana bol bol şükretmek lazım. Bir daha böyle sıkıntılar yaşamaman dileğiyle.:cat:
Amin cumlemizin icindede sizlerin...:rendeer:Güzel kardeşim büyük geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun. Bundan sonraki yaşantında kazasız belasız uzun bir ömür dilerim. Allah'a emanet ol...
Cok tesekkur ederim...İnsallah o gunlerde gelir...:rendeer:geçmiş olsun kardeşim,en kısa zamanda aramıza dönmeni bekleriz 2 tekerli olarak,buraya giren,artık ailedendir mutluluğu bizim mutluluğumuz,kederi bizim kederimiz,üzüntüsü bizim üzüntümüzdür,
dünya 5 elementten oluşuyor artık, ATEŞ,SU,TOPRAK,TAHTA,MOTOR :rendeer:
Ok ama onumuz kis kisi bi atlatalimDeynek meynek bilmem ben onları tez zaman atcan...Şöyle bir 500 metre koşarak kapışırız..:cherry:
Senin sesini duyupda sesim nasil iyi gelmicek benim guzel yurekli kardesim...:rendeer:ÇOK ŞÜKÜR KARDEŞİM...
telefonda sesinde çok güzel geliyordu...
benim için çok değerlisin sen kardeşim![]()
aramıza bekliyoruz seni bir an önce kardeşim ona göre önümüzdeki yuvacık gezisinde:rendeer:
Valla yalniz gelirim buruk olurum...onu diyim oncede...Birde motorsuz gelirim...tomofil kabulse...:cat:
ne olursan ol gel demiş mevlana biz ondan dahamı iyi bilicez dimi....
bu arada geçmiş olsun tam anlamıyla...
:cat::rendeer:
Valla yalniz gelirim buruk olurum...onu diyim oncede...Birde motorsuz gelirim...tomofil kabulse...:cat:
Sagolun verdiginiz moral dolu sozler icin...:rendeer:Hadi gözün aydın arkadaşım. İlk adimı atacak cesaretten sonra arkası gelir. Ufak ufak eksersizlerden sonra inşallah bomba gibi aramıza döneceksın. Kim bilir belkide motosiklet üzerinde yollarda selamlaşacaz..
inşallah daha iyi olursun,çok geçmiş olsun,arkadaşımın sol kaval kemiğinde 2 senedir tam 6tane platin var,hala çıkarmamışlar,çok kötü bişey,tekrar geçmiş olsun
sagolasin eksik olma tesekkur ederim...:rendeer:geçmişolsun demeyi çok istemiştim önceki topiclerinizde şimdi yürekten bir geçmiş olsun diliyorum ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN
Sende risk grubundasin dikkat et eger platinliysen yada kemik yerinden koptuysa olasi bir kazada yine ayni bolge buyuk risk tasimakda moralini bozmiyimda...ben 2 ay hastanede yatarak tedavi gordum ve halen kontroller devam ediyor...öncelikle çok geçmiş olsun.nasıl kaza yaptığın konusunda hiç bi bilgim yok.benim sana tavsiyelerim olacak bende bi kaza qeçirdim ve 6 defa ameliyat oldum greftler vs sag ayak bileqimden platin yok sol bacağımdaki fibula kemigini naklettiler bilegime.7 ay fiksatör 4 ay alçılı 1 ay da brace ile geçirdim bu dönemi.ilk adımı atmak senin icin bence cok iyi bir qelişme ama bunu yaparkende cesaretli oldugun kadarda dikkatli olmanı öneririm.moralini bozmak istemem ama ayagında bir sorun var ise koşmak için cok da acele etme.eğer motosiklet yüzünden bu durumdaysan bana kızacaksn belkide ama uzakdur motosikletten ki yine aynı şeyler başına gelmesin:rendeer: tekrar geçmiş olsun
şunu da ekleyeyim ben kazayı(motosiklet kazası degil av tüfeği ile yaralandım)17 mayıs 2007 de geçirmiştim şimdi cok rahat yürüyüp koşabiliyorum.tek tük futbol da oynayabiliyorum.en önemlisi motosiklet kullanabiliyorum![]()
Haklisin be musti inceldigi yerden kopsun...-da bi bekleyeninin olmasi kotu...:bounceDeli mavi kirlenmek güzeldir ne kışı. :mrgreen:
işte bak buna sevinirimumarım siz ve eşiniz en kısa zamanda normal yaşantınıza dönersiniz
Yüce rabbim tekrarını göstermesin ...
Çok geçmiş olsun,Allah bir daha göstermesin.
Ben koşalım dedim savaşa gidelim demedim ne anladın ..:mrgreen: