Allahima sukur...Yurudum..

Mersin İl Temsilcisi
ÇOK ŞÜKÜR KARDEŞİM...
telefonda sesinde çok güzel geliyordu...
benim için çok değerlisin sen kardeşim :)

Sevindim dostum, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle. Kocaeli caddeleri özlemiştir seni, bende terk etmek zorunda kaldım; senin görevi devralma vaktin geldi. İyi haberlerini bekliyoruz.
Hayirdir siz neden birakmak zorunda kaldiniz?Umarim kotu bi durum yoktur...:pale:
Heyyttt beee:mrgreen: daha duuurrr inşallah "Bu gün şöyle mahalleyi turladım geldim" gibisindende başlık açacaksın artık sağlık trenine binmişsin sen dostum istasyon istasyon geçeceksin sağlığına kavuşma aşamalarını ve en sonunda Sağlıklı güzel günler istasyonunda ineceksin inşallah.Eminiz bundan biz:cat: eşinin ve senin ii haberlerinin devamını bekliyoruz.Habersiz koyma bizi emi:rendeer:
Allah razi olsun kardesim hep beraber mutlu gunleri paylasalim hep..:rendeer:
Dostum çok geçmiş olsun,eşine de acil şifalar diliyorum beterin beteri vardır Allah daha beterlerinden seni ve tüm sevdiklerini korusun,başından geçen olay çok çok üzücü inan şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum sen şanslılar arasındasın ayağa kalkmış ve adımlarını yavaş yavaş atmaya başlamışsın ne mutlu sana...
Amin bu bilince hastanede yattigim o 2 ay suresince vakif oldum.nice benden genc olup yataga mahkum kalanlar var bir bilseniz...Aslinda ayricalikliyiz..Sansliyiz...Bol sukur etmemiz lazim sagigimiz yerinde oldugu icin...:cat:
geçmiş olsun kardeş
Cok Sagol Allah razi olsun...:rendeer:
Geçmiş olsun dostum...
Eskisi gibi aktif olamıyorum sitede. İnan kaza haberini de iyileştiğinde aldım. Bu tıpkı şuna benziyor birinin bana sana iki haberim var biri iyi kötü demesi gibi.. Önce iyiyi söyleyeyim artık yürüyorum :) kötüsü çok büyük kaza geçirdim :(... her neyse Allah tekrarını nasip etmesin. Büyük geçmiş olsun..
Sagol Allah razi olsun...:rendeer:
Süper sevindirici haber....Tekrar geçmiş olsun..Koştuğun zaman da mesaj at lütfen...Eşine de acil şifalar!!!
ok.soz vermiyim unutmassam atarim;)sagol..:rendeer:
:rendeer:Çok sevindirici bir haber . Gözün aydın olsun. Yaradana bol bol şükretmek lazım. Bir daha böyle sıkıntılar yaşamaman dileğiyle.:cat:
Evet binlerce sukurler olsun...Rahmetini esirgemedi Kazayi verdigi gibi...Sukurler olsun:rendeer:
Güzel kardeşim büyük geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun. Bundan sonraki yaşantında kazasız belasız uzun bir ömür dilerim. Allah'a emanet ol...
Amin cumlemizin icindede sizlerin...:rendeer:
geçmiş olsun kardeşim,en kısa zamanda aramıza dönmeni bekleriz 2 tekerli olarak,buraya giren,artık ailedendir mutluluğu bizim mutluluğumuz,kederi bizim kederimiz,üzüntüsü bizim üzüntümüzdür,
dünya 5 elementten oluşuyor artık, ATEŞ,SU,TOPRAK,TAHTA,MOTOR :rendeer:
Cok tesekkur ederim...İnsallah o gunlerde gelir...:rendeer:
Deynek meynek bilmem ben onları tez zaman atcan...Şöyle bir 500 metre koşarak kapışırız..:cherry:
Ok ama onumuz kis kisi bi atlatalim;):queen:
ÇOK ŞÜKÜR KARDEŞİM...
telefonda sesinde çok güzel geliyordu...
benim için çok değerlisin sen kardeşim :)
Senin sesini duyupda sesim nasil iyi gelmicek benim guzel yurekli kardesim...:rendeer:

aramıza bekliyoruz seni bir an önce kardeşim ona göre önümüzdeki yuvacık gezisinde:rendeer:

Hadi gözün aydın arkadaşım. İlk adimı atacak cesaretten sonra arkası gelir. Ufak ufak eksersizlerden sonra inşallah bomba gibi aramıza döneceksın. Kim bilir belkide motosiklet üzerinde yollarda selamlaşacaz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah daha iyi olursun,çok geçmiş olsun,arkadaşımın sol kaval kemiğinde 2 senedir tam 6tane platin var,hala çıkarmamışlar,çok kötü bişey,tekrar geçmiş olsun

Hadi gözün aydın arkadaşım. İlk adimı atacak cesaretten sonra arkası gelir. Ufak ufak eksersizlerden sonra inşallah bomba gibi aramıza döneceksın. Kim bilir belkide motosiklet üzerinde yollarda selamlaşacaz..
Sagolun verdiginiz moral dolu sozler icin...:rendeer:
inşallah daha iyi olursun,çok geçmiş olsun,arkadaşımın sol kaval kemiğinde 2 senedir tam 6tane platin var,hala çıkarmamışlar,çok kötü bişey,tekrar geçmiş olsun

Bunada sukur yuruyebilmek cok ama cok guzel...:bounce:

geçmişolsun demeyi çok istemiştim önceki topiclerinizde şimdi yürekten bir geçmiş olsun diliyorum ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN

öncelikle çok geçmiş olsun.nasıl kaza yaptığın konusunda hiç bi bilgim yok.benim sana tavsiyelerim olacak bende bi kaza qeçirdim ve 6 defa ameliyat oldum greftler vs sag ayak bileqimden platin yok sol bacağımdaki fibula kemigini naklettiler bilegime.7 ay fiksatör 4 ay alçılı 1 ay da brace ile geçirdim bu dönemi.ilk adımı atmak senin icin bence cok iyi bir qelişme ama bunu yaparkende cesaretli oldugun kadarda dikkatli olmanı öneririm.moralini bozmak istemem ama ayagında bir sorun var ise koşmak için cok da acele etme.eğer motosiklet yüzünden bu durumdaysan bana kızacaksn belkide ama uzakdur motosikletten ki yine aynı şeyler başına gelmesin:rendeer: tekrar geçmiş olsun

şunu da ekleyeyim ben kazayı(motosiklet kazası degil av tüfeği ile yaralandım)17 mayıs 2007 de geçirmiştim şimdi cok rahat yürüyüp koşabiliyorum.tek tük futbol da oynayabiliyorum.en önemlisi motosiklet kullanabiliyorum :)

Son düzenleme:
Deli mavi kirlenmek güzeldir ne kışı. :mrgreen:

işte bak buna sevinirim :) umarım siz ve eşiniz en kısa zamanda normal yaşantınıza dönersiniz :) Yüce rabbim tekrarını göstermesin ...

geçmişolsun demeyi çok istemiştim önceki topiclerinizde şimdi yürekten bir geçmiş olsun diliyorum ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN
sagolasin eksik olma tesekkur ederim...:rendeer:
öncelikle çok geçmiş olsun.nasıl kaza yaptığın konusunda hiç bi bilgim yok.benim sana tavsiyelerim olacak bende bi kaza qeçirdim ve 6 defa ameliyat oldum greftler vs sag ayak bileqimden platin yok sol bacağımdaki fibula kemigini naklettiler bilegime.7 ay fiksatör 4 ay alçılı 1 ay da brace ile geçirdim bu dönemi.ilk adımı atmak senin icin bence cok iyi bir qelişme ama bunu yaparkende cesaretli oldugun kadarda dikkatli olmanı öneririm.moralini bozmak istemem ama ayagında bir sorun var ise koşmak için cok da acele etme.eğer motosiklet yüzünden bu durumdaysan bana kızacaksn belkide ama uzakdur motosikletten ki yine aynı şeyler başına gelmesin:rendeer: tekrar geçmiş olsun

şunu da ekleyeyim ben kazayı(motosiklet kazası degil av tüfeği ile yaralandım)17 mayıs 2007 de geçirmiştim şimdi cok rahat yürüyüp koşabiliyorum.tek tük futbol da oynayabiliyorum.en önemlisi motosiklet kullanabiliyorum :)
Sende risk grubundasin dikkat et eger platinliysen yada kemik yerinden koptuysa olasi bir kazada yine ayni bolge buyuk risk tasimakda moralini bozmiyimda...ben 2 ay hastanede yatarak tedavi gordum ve halen kontroller devam ediyor...
Deli mavi kirlenmek güzeldir ne kışı. :mrgreen:
Haklisin be musti inceldigi yerden kopsun...-da bi bekleyeninin olmasi kotu...:bounce:Deliyim ama onlar cin akillanmak zorundayim su donem en azindan;)
işte bak buna sevinirim :) umarım siz ve eşiniz en kısa zamanda normal yaşantınıza dönersiniz :) Yüce rabbim tekrarını göstermesin ...

Amin cok sagol kimseye gostermesin mevlam...:salut:

Ben koşalım dedim savaşa gidelim demedim ne anladın ..:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar