kursunes;
Motorunu satmissin galiba, hayirlisi olsun:cat:
Teşekkürler Doobly motoru sizden kimse görmeden başkasının oldu
Tek üzüldüğüm şey Perşembe günü konvoya katılamama durumumale:
Bu arada 1500-2000 bütçeme göre cross-enduro tarzı önerilerinize açığım. 125lik Scooter zaten sadece antreman amaçlıydı, artık büyümemin zamanı geldi. :cat:
Kan yeteri kadar bulduk.Ararken sıkıntı çekmiştik ama hepsi boşaymış.Ömrü o kadarmış. Mekanı cennet olsun. Elimizden geleni yaptık. Toprak atarak,su dökerek,3 İhlas ve1 Fatiha ile son görevimi de yerine getirdim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------
Fırat kardeş Pazar günün eğlenceli geçmiş.Yola çıkmadan önce Özcan abine sorsaydın yolu tarif ederdi sana.Osmaniye nin yanındaki Orhaniye köyüne gitmişliğim var.Yollar şahane.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------
Yukarıdaki resimde motorun üzerindekiler 1 adet hamak, 1 adet çadır,1 adet mangal,çeşitli ızgaralıklar,1adet battaniye,...(çingene çadırı gibi ne ararsan var.)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------
Akşam karanlığında oralara gider miyim diye sorarsanız. Bi kere gitmiştim arkadaşlarla bütün gecem tırsmalarla geçti.Çok durmadan geri döndük.
Sarhoşlar,ayyaşlar,silah atanlar mesele değil de ayılar, kurtlar ve bi takım yabanilere biber gazı felan etki etmez.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 ----------
![]()
Fırat bu ne yaa... Bedeviye dönmüşsün...![]()
:cyclopsanFırlama Fıratım ne derler böyle durumlarda "verilmiş sadakanız varmış "inmişsiniz dağdan aşağı fakat fazla macera kolesterol yapar.Tabii nerden bilecektiniz.Zaten bizde çok yaşadık bunları size tavsiyem muhakkak yanınızda biber gazı bulundurun benim bir kez hayatımı kurtardı.Issız yollar her zaman zevkli ve bir o kadarda tehlikelidir.:cyclopsan
biber gazı iş yapmaz..o insanı etkiler.. hayvana bir şey yapacagını sanmam hocam..ama gercekten dediginiz gibi verilmiş sadakamız varmış..
Abowww okudum içim çok kötü oldu :salut:
Teşekkürler Doobly motoru sizden kimse görmeden başkasının oldu
Tek üzüldüğüm şey Perşembe günü konvoya katılamama durumumale:
Bu arada 1500-2000 bütçeme göre cross-enduro tarzı önerilerinize açığım. 125lik Scooter zaten sadece antreman amaçlıydı, artık büyümemin zamanı geldi. :cat:
a.banus özelden attığım YBR ler için desteğini bekliyorum.
temiz olduğunu düşündüğüm bi YBR125 buldum ama km biraz fazla, Start motora götürüp göstermeyi düşünüyorum ama kimseyi tanımıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Doobly ve a.banus bana yardımcı olur musunuz ?
temiz olduğunu düşündüğüm bi YBR125 buldum ama km biraz fazla, Start motora götürüp göstermeyi düşünüyorum ama kimseyi tanımıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Doobly ve a.banus bana yardımcı olur musunuz ?
yarıın için 1 kaskımız eksik verebilicek olan varmı :silent: