25 Ekim '09 [Mt İstanbul] Kitap Yardımı Kampanyası

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar öncelikle engin'ede özel mesaj attığım gibi sizede durumumu belirtmek isterim..üzerime alındım.Ve alınmamda gerekiyordu..Çünkü "gelicem" dedim..
Ama altımda şu an "şahsi" motorum yok.
Bi arkadaşımın cbr'ını (125) alıcaktım ki o da 1 gibi müsait olacağını söyledi.Neyse dedim topiklerden araştırır okulu bulurum internetten dedim giderim..
cbr la 3 koli (yaklaşık 45-50 kitabı nası taşıyacağım) gibilerinden sorunum oldu..
Arabamız vardı evet..Ama araba sandığımdan daha geç geldi ve onun için katılıma destek olamadım..Engin'e mesaj attım ben..Sanırım hemen bugün göndermeyecek..1-2 gün içinde evimdeki kitapları bir şekilde ulaştıracağım ona..Tekrardan dün orada olamadığım için bütün arkadaşlarımdan özür diliyorum..İnşallah başka bir seferki organizasyonda bir aksilik çıkmadan tekrar görüşmek dileğiyle..

Arkadaşlar öncelikle engin'ede özel mesaj attığım gibi sizede durumumu belirtmek isterim..üzerime alındım.Ve alınmamda gerekiyordu..Çünkü "gelicem" dedim..
Ama altımda şu an "şahsi" motorum yok.
Bi arkadaşımın cbr'ını (125) alıcaktım ki o da 1 gibi müsait olacağını söyledi.Neyse dedim topiklerden araştırır okulu bulurum internetten dedim giderim..
cbr la 3 koli (yaklaşık 45-50 kitabı nası taşıyacağım) gibilerinden sorunum oldu..
Arabamız vardı evet..Ama araba sandığımdan daha geç geldi ve onun için katılıma destek olamadım..Engin'e mesaj attım ben..Sanırım hemen bugün göndermeyecek..1-2 gün içinde evimdeki kitapları bir şekilde ulaştıracağım ona..Tekrardan dün orada olamadığım için bütün arkadaşlarımdan özür diliyorum..İnşallah başka bir seferki organizasyonda bir aksilik çıkmadan tekrar görüşmek dileğiyle..

işte benım dediğime gelınıyor bence tlf. numaraları koymalıydık gelemeyen getıremeyen arkadaşlara bız ulaşmalıydık sonuçta hepımızde araba vardı ,yınede eksılerı kendımızde arayalım

yoo yoo..Eksileri kendinizde aramanız gerekmez bence..Yani telefon koymamak bi problem değildi..Bunu (-) olarak düşünmeyin..
Sonuçta ben taa ki cuma akşamına kadar bir motor sahibiydim..Ve Cumartesi günü 1 hafta boyunca uğraştığım bir motoru alıcaktım..Ama kısmet olamadı ondan ötürü gelemedim..

Selam arkadaşlar gelendende gelmeyendende razı olsun dicez artık inşallah bundan sonrakilere dicez.

16046028.th.jpg

75392516.th.jpg

64390455.th.jpg

62571149.th.jpg

52246934.th.jpg

Bu arada kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun

+artıonkarakter

Son düzenleme:
arkadaşlar tartışılacak bir konu yok. elimizden geldiğince güzel birşey yapmaya çalıştık. gelen geldi, gelemeyip destek olan oldu, gelmeyi isteyip gelemiyen oldu, hiç önemsemeyen oldu.... bunları burda tartışmanın bi önemi yok.
ortada yaklaşık 20 gündür var olan bir topik vardı. kimse haberim yok görmedim gibi bişey diyemez. ama kimseyede sen niye gelmedin diyemeyiz. bu kişilerin özgür iradeleridir. bizim söyliyebilecegimiz tek şey ''keşke daha çok kişi katılsaydı, destek olsaydı kardeşlerimize daha fazla yardımcı olabilseydik'' olur.

bu anlamlı organizasyona gereksiz tartışmalarla gölge düşürmiyelim..... :rendeer:

mgu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Resimler bende acilmiyor

Yüreğinize sağlık dostlar. İyiliğin azı çoğu olmaz ki. Hepinize ayrı ayrı teşekürlerimi sunmayı bir borç biliim. Görüşlerinizle güzelliklere taraftar olmanız ve böylelikle tarafınızı belli etmeniz bizim için kafiydi. Olmasını çok çok arzuladığınız bu güzel etkinliğe, akadaşlarınızın beklediğiniz kadar gayret gösterememelei sizleri üzdüğü için ben üzülmekteyim. Siz o güzel yüreğinizi ferah tutun.
:cat::cat::cat:

Resimler bende acilmiyor

hallederiz şimdi:wiinkk:

(KyCd) kadirrrrrrrrrrr duydun zilin sesini fotograflar lütfen :p

Yüreğinize sağlık dostlar. İyiliğin azı çoğu olmaz ki. Hepinize ayrı ayrı teşekürlerimi sunmayı bir borç biliim. Görüşlerinizle güzelliklere taraftar olmanız ve böylelikle tarafınızı belli etmeniz bizim için kafiydi. Olmasını çok çok arzuladığınız bu güzel etkinliğe, akadaşlarınızın beklediğiniz kadar gayret gösterememelei sizleri üzdüğü için ben üzülmekteyim. Siz o güzel yüreğinizi ferah tutun.
:cat::cat::cat:

asıl sizin yüreginize saglık hocam :rendeer:

olur bole şeyler ...

gelen gelemeyen herkeze teşekkür etmek lazım..:cat:

bencede yardımın azı çoğu olmaz biz önümüze daha ileriye bakalım katılan ve yardımlarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler:rendeer:

Arkadaşlar resimlerinizi gördüğümde bi başka oldum ya. O temiz yüreğinizin güzelliği yüzünüze aksetmiş. Hele yardıma koşarken duyduğunuz mutluluğu okuyabilmekteyim adımlarınızdan. Keşke ben de orada olabilseydim. :):):):cat:

ileride daha güzel organize olmak dileği ile.

:rendeer::rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 ----------

Arkadaşlar resimlerinizi gördüğümde bi başka oldum ya. O temiz yüreğinizin güzelliği yüzünüze aksetmiş. Hele yardıma koşarken duyduğunuz mutluluğu okuyabilmekteyim adımlarınızdan. Keşke ben de orada olabilseydim. :):):):cat:

ordan bize destek olmanız bile güzel başka dicek bişe yok:rendeer::rendeer:

katılan, katılmayan bütün arkadaşları tebrik ederim. güzel bir organizasyon olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar