Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla tam olarak helikopter sesini yakalamışsın tebrikler..Lakin kasksız yola çıkman de sırıtmış son kısımda..
ama sesi gerçekten hoş motorun.Görüntü de okeydir![]()
Güzel yorumun için teşekkürler, videonun sonunu motoru ortadan kaldırarak bitirelim dedi arkadaşım o sırada öyle gelişti olay sonrasında donup gerı geldim zaten o yolculuk toplasan 40 saniye sürmustur, kazada mesafe sınırlaması yok bunların hıc bırı bahane degıl gercı de senden sonrakı yazıcak olanlara da sımdıden durumu acıklayalım![]()
Tahmin ettim öyle bir ambiyans yaratmaya çalıştığınızı..hoş olmuş aslında da ben gne de kılçık atayım dedim :mrgreen:
Sağolsonunda bitti demekon numara alet gerçekten.
Motosiklet nasil temizlenir, temali videonuzu ailecek izledik.
Gerçi arka fonda muzik yerine traktor sesi vardi ama olsun, dert etmedik.
Insanin motoru kaçirip, çamurlara dalasi geliyor.:cherry:
Sana bir ceza vermemi soyleseler, alin motorunu dalin çamura derim.
Bak bir daha yapiyomu?:cherry:
Daha yikamadin mi çamurluklarin içini?
Hayret, bu kadar pipirikli adam onu ihmal etmis olsun!!!!:cherry:
Cantlarin lastiklerin geçtigi iç çeperini de bir parlat istersen.
Gozle gorunmedigi için içten içe paslanip ufff olabilirler.![]()
ses güzel fakat gözlerim kapalı dinlesem EN500 diyebilirim ses için. Bütün viragolar bu şekilde mi? Sesi sıralı makina sesi gibi çıkıyor gerçekten. Alet çok temiz egzoslar hoş. Güle güle kullan. Aslında en iyisi motorun yanında dinlemek.
Sanırım video yanılttı dostum seni. Motorum Harley Davidson gibi sektiremese de fena teklemiyor, Harleydeki sesin sebebini biliyorsundur zaten sen,Harleyin çalışma prensibinin bir ornegı VT750'de de var ...
Video'nun sonundaki uzama sırasında motorun çıkarttığı ses bana da EN500 sesi gibi geliyor, daha kaliteli bir makinayla yeniden çekim yaparım, imkanım olursa custom susturuculu bir EN500 le kıyaslayan bir video çekerim tüm meraklarımızı gideririz
Sevgiler
Hocam arkadaki crx kimin ya çok diri duruyor maşallah :mrgreen:
Bu motosiklet satılıktı yanlış hatırlamıyorsam sahibinden.com da gezerken görmüştüm yanlışta olabilir.
Buarada sesi benim hoşuma gitti görüntüsüde güzel.Amortisör leri çıkartıp yaylı sele ve artçıyı iptal ettinmi full oldschool olur tadından yenmez.
Saygılar
custom susturuculu hatta susturucusuz en500 deneyimim var. custom işiyle uğraştığım için her iki makineylede ilgili ufak tefek çalşimalarım oldu. Ona binayen dedim. Belki biraz rölantiyi düşürsen daha iyi olabilir. VT750 den ziyade vn800 ün ritmi Hd ye daha yakın tabi V&H egzos varsaBelki headersları değiştirip öndeki silindirin egzosunu birz öne diğerini biraz arkaya kaydırsak belki ritimde bir değişiklik olabilir.
Sağlıcakla.
Oda benim, 91 den beri kapalı garajda...
onunda fotoları varsa eklermisin =) ben eski efsanaleri severim bizdede 94 model 205 gti varda :cat: bizim gruptada var beyaz crx sahibinde siyahı vardı onu sattı gitti bu seferde beyazını aldı :queen: