0 Km Motor Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Arkadaşlar BEn 0km Motor Almak İstiyorum Ama Fazlada Anlamıyorum 4 Motor Arasında Kaldım Ve Tavsiyelerinizi Söyler Seniz Sevinirim
1-) Kanuni Rokko 150
2-)Mondial Rs151-Hs151
3-)Asya 150
4-)Yuki
Bu Motorlar Arasında Kaldım!
Bunların Çekiş Gücü Ve Son Süratlerini Yazıp Birde Tavsiye Ettiğiniz moturuda Söylerseniz Çok Sevinirim Yardım Ettiğinz İçin Şimdiden teşekkür Ederim Arkadaşlar..!

öncelikle imkanın varsa çin yapımı motor alma derim ybr-cbf-tvs apache bu 3 motoru bi incele fiyatlarına bak uyarsa bunlardan birinden al derim HA UYMAZ DERSEN
mondial al 100 kh al derim motor benzini adeta kokluyor ve güzel de gidiyor kolay kolayda arıza çıkartmaz yada yuki nin çelik jantlı cup modellerine bakabilirsin çin omtorların en sağlamı cup modelleridir ;):wiinkk:

imkanım var ama 1yıl kullanacağım sonra arabayla devam edeceğim oyüzden şehir içi kulnacağım birde gidersem 50kmlik yere gideceğim yani..!

imkanım var ama 1yıl kullanacağım sonra arabayla devam edeceğim oyüzden şehir içi kulnacağım birde gidersem 50kmlik yere gideceğim yani..!

ben olsam bana masraf çıkartmayacak ve istediğimde de satabileceğim bişey alırdım yani :) honda cbf150 - tvs apache rtr150 -yamaha ybr 125

ayrıca sen 1 yıl kullanıp arabayla devam edeceğim diyosun ya :) onu baştan unut sonra bi arkadaş vardı unut diyodu diye hatırlarsın beni :rendeer:

Birde Bunların Maksimum Hızlarıve Kalkışları Önemli yardımcı olursan sevinirim

Birde Bunların Maksimum Hızlarıve Kalkışları Önemli yardımcı olursan sevinirim

en hızlısı tvs apache 130 135 görüyo

sonra cbf 150 oda 125 görüyo

en son da ybr oda 115 gibi bişey görüyo ama tam bilmiyorum ayrıca son hızlarına takılma

sitede bu 3 motorunda ayrı ayrı konuları var gir bi bak hangisi hoşuna giderse ;)

BEn Öğrenciyimde Her Gün Okula Gitmek İçin de Kullanacağım YAni 3km Uzakta Okul Sanahları Gitmesi Zor oluyor Ondan Birde

BEn Öğrenciyimde Her Gün Okula Gitmek İçin de Kullanacağım YAni 3km Uzakta Okul Sanahları Gitmesi Zor oluyor Ondan Birde

farketmez 3km 5 km almışken adam akıllı bişeyt al satarkende kullanırken de rahat edersin ayrıca beni aklının bi köşesine yaz motorun selesine binen bidaha kolay kolay inemez demişti dersin :wiinkk:

tabi ehliyetin varmı bilmiyorum ama yoksa ehliyeti motordan önce al

usta madem vitesli istemiyorsun ama eminimki çoğu forum arkadşaım benim gibi sana çinli önermeyecektir sen en iyisi ikinci el bir japon al sıfır çinliden daha iyidir
önerebileceğim motorlar honda beat-activa yada yamaha bws gibi yerinde olsam tercihim bunlardan biri olurdu.

usta madem vitesli istemiyorsun ama eminimki çoğu forum arkadşaım benim gibi sana çinli önermeyecektir sen en iyisi ikinci el bir japon al sıfır çinliden daha iyidir
önerebileceğim motorlar honda beat-activa yada yamaha bws gibi yerinde olsam tercihim bunlardan biri olurdu.

satmak zor o motorları ya tabi satmıcam dersen onlarda güzel motor ama iş piyasaya gelince vistesli derim :cat:

eğer illaki scooter alıcam diyorsan kymco agilitiy 125 tavsiye ederim hem dayanıklı hemde japonlara göre uygun bir motordur :cat:

eğer illaki scooter alıcam diyorsan kymco agilitiy 125 tavsiye ederim hem dayanıklı hemde japonlara göre uygun bir motordur :cat:

Evet ben de 2 senedir kullanıyorum.:cat: Şuan 19.000 km de. Beni hiç mahçup etmedi. Bu aralar kampanyalar var 3.000 tl ye + plaka alabilirsin. Hatta karta taksit bile yapıyorlar.:cherry: Hayırlı olsun:wiinkk:

Madem 1 yıl kullanacaksın;

1-) sıfır çin motoruna 1500 tl verip 1 yıl sonra ya 500 e yada hiçe satacaksın.

2-) aynı fiyatlara temiz 2.el japon alıp 1 yıl sonra rahatça 200-300 eksiğine satacaksın.

Seçim senin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar