[MT İstanbul]Haydi kitap yardımına!!

Evet arkadaşlar daha önceden de yazıldığı gibi yaz saati uygulaması olduğunu unutmayalım..Dolayısı ile buluşma yerine saat 13.00 da gelmiş olmayalım..

BU GECE YATMADAN ÖNCE SAATLERİNİZİ 1 SAAT GERİ ALMAYI UNUTMAYINIZ..

Selamlar arkadaşlar Pazar sabahı Silivriden Saat 10,00 gibi doblo ile yola çıkıyorum yolda koli falan vermek isteyenler 0532 246 19 82 ulaşabilir.Büyükçekmece ,Beylikdüzü,Avcılar falan güzegah belli zaten

Merhaba Murat.
Erginle konuştum, yarın bana uğruyorsunuz sanırım.
2 koli Atlas ve NG dergileri hazırladım. Motorla getirilmesi mümkün değil, zira çok ağırlar.

Sabah görüşmek üzre... :wiinkk:

iyi geceler arkadaşlar. yarın araba ile gelecegiz. anadolu yakası yada avrupa yakasında kitablarını hazırlamış ama nasıl getirecegini düşünenler bize ulaşabilir.

yarın oralardan geçicem ama kitap getiremicem sanırım. h.içi getirmeye çalışırım artık

iyi geceler arkadaşlar. yarın araba ile gelecegiz. anadolu yakası yada avrupa yakasında kitablarını hazırlamış ama nasıl getirecegini düşünenler bize ulaşabilir.

İyi geceler sanada cadıların en tatlısı..
Kimle araba ayarladınız?
Yav bir dahaki organizasyona dehşet örgütlenme yapacağım ve ortağım sensin..

yarın oralardan geçicem ama kitap getiremicem sanırım. h.içi getirmeye çalışırım artık

Haftaiçi getir hoca..Ben önümüzdeki hafta içi yolayacağım neticede..Gel uğra bana..iki sohbet de ederiz..Adres ve isimler belli..bekliyorum..

İyi geceler sanada cadıların en tatlısı..
Kimle araba ayarladınız?
Yav bir dahaki organizasyona dehşet örgütlenme yapacağım ve ortağım sensin..

Haftaiçi getir hoca..Ben önümüzdeki hafta içi yolayacağım neticede..Gel uğra bana..iki sohbet de ederiz..Adres ve isimler belli..bekliyorum..

kadir (KyCd) araba ile gelecek. bendeki kitapları alıcaz. göztepe tarafından bir koli alıcaz. sonrasına bakıcaz..... bu arada baban nasıl oldu engin?

kadir (KyCd) araba ile gelecek. bendeki kitapları alıcaz. göztepe tarafından bir koli alıcaz. sonrasına bakıcaz..... bu arada baban nasıl oldu engin?

Kadir'i de öpüyorum..koli işini dert etmeyin..Benim odaya yığarız kitapları olmazsa..Ben nasıl olsa ayrıca kolileteceğim..

Babamı da bugün eve getirdim, iyi durumu..Teşekkürler..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yarin 40 tonluk TIR i dolduramassaniz gözüme gözükmeyin..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi gel şunu kamyonette baglıyalım ne sen bizi üz ne biz seni. hadi uzat elini anlaşalım :cherry:

tamam anlastik.. Sen ne diyorsan ben varim..
Remzi 8 kitap toplayabildik desende ben elimi uzattim.
Hicbirsey yapmamaktan iyidir.. ::shake2::

mgu

Merhaba Murat.
Erginle konuştum, yarın bana uğruyorsunuz sanırım.
2 koli Atlas ve NG dergileri hazırladım. Motorla getirilmesi mümkün değil, zira çok ağırlar.

Sabah görüşmek üzre... :wiinkk:

Dostum birazdan çıkıyorum görüşmek üzere..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar