25/10/2009 pazar yuvacık yapıyoruz...

Arkadaşlar yarın birkaç arkadaş eşlerimizle birlikte, kocaeli yuvacık alabalık tesislerine gidiyoruz.. Bize eşlik etmek isteyen arkadaşlar varsa yarın en geç 10,20 a kadar buluşma noktasına gelmeleri yeterli... :)

Buluşma Noktası: İstanbul Çamlıca Otoyol Gişelerinden 18km sonra ki ilk benzin istasyonu (Opet Benzin İstasyonu- Otoyol Kurtköy çıkışını geçtikten sonra otoyol üzerindeki ilk benzinci)

Yol Güzargahı: Buluşma noktası Otoyoldaki Opet benzin istasyonundan hareket - Otoyol Batı İzmit- Derince Gişelerinden çıkılacak - Gişelerden sonra mola - Yalova istikametinden sahil yolu takip edilip Yuvacık'a ulaşılacak.

Tarih: 25 EKİM 2009 Pazar
Saat: 9:30 (Hareket 10:00-10:20) Maksimum.. ;)
( Not : Bu işlerden pek anlamadığım için bunlar alıntıdır.. :D )

haritapa8.jpg

dsc00606qq4.jpg

malkara yolcuları burdan uzaklaşsın yanlış termaldesın arkadaşım mehmet:mrgreen:
arkadaşlar sıze hayırlı yolculuklar olsun kazasız belasız keyıfli gecsın gununuz

Yol yapmak isteyen arkadaşları bekliyoruz valla... Mekanı bilen bilir, hem manzarası hem yemekleri güzel... sezonun son geziside olabilir belli olmaz.. :))

Resimdeki gibi kiremitte alabalık fotosu isterük..hemde sıra sıra düzülmiş halde isterük..ona göre :)
inanılmaz canım çekti varya..

Resimdeki gibi kiremitte alabalık fotosu isterük..hemde sıra sıra düzülmiş halde isterük..ona göre :)
inanılmaz canım çekti varya..

Vallaha bakalım katılıma göre balığın sıra sayısı değişecek.. :D Bir anda rotayı değiştirip maşukiyede yapabiliriz.. Ama senin canın çektiyse mutlaka bize katıl derim.. ;)

ben gelirimde kadir abi benim bgler yetersiz o yüzden gelemiyorum:):):) 10 bgden full performans beklesem 110 km anca oda cok zor bglerden bi kaçi erken yoruluyo hız düşüyo 80-90 a olmuyo yani:p

ben gelirimde kadir abi benim bgler yetersiz o yüzden gelemiyorum:):):) 10 bgden full performans beklesem 110 km anca oda cok zor bglerden bi kaçi erken yoruluyo hız düşüyo 80-90 a olmuyo yani:p
Anladım Sedatcım, Valla bizde bir scooter var ama da yamaha 400cc ya.. Şans inş. senide birgün büyük br makineyle görürüz.. ;)
aslında izmite gitmek istiyodum:) kaç aydır gitmedimde. bi düşüniyim

Valla gelmek istersen bu fırsatı, bu havayı kaçırma derim.. ;)

Sedat benim beygirleri sana verim üstüste koy öyle git:p

Kadir abi iyi yolculuklar bu arada :)

yan yana baglayalım abi benimkiler yoruldumu seninkiler devam eder 110 u bozmadan gideriz:queen::queen::queen:
kadir abi o 400lük makina 140-150 cok rahat gider ayak uydurur size:wiinkk:

:cherry: Keşke iszde gelebilseydiniz.. Çok teşekkürler kardeşim saol..

yan yana baglayalım abi benimkiler yoruldumu seninkiler devam eder 110 u bozmadan gideriz:queen::queen::queen:
kadir abi o 400lük makina 140-150 cok rahat gider ayak uydurur size:wiinkk:

Aslında buda iyi bir fikir.. :queen: Evet o makine bize rahat ayak uydurur..

Valla gelmek istersen bu fırsatı, bu havayı kaçırma derim.. ;)

aslında aklımda yoktu ama eşlerimizle diyince bende kız arkadaşımla geliyim die düşündüm. ikimizde kocaeliden mezun olduk zaten yeni. istanbulun iğrençliğinde buluşucağımıza izmit daha iyidir tabi:)
bide hakkaten beygir sorunu var. benim zat-ı muhterem 110 anca yapar, o da düzde.

tamam bi ybr bi cbf bide zat 150 üçünü yan ayana baglayalım iman gcüyle 140lara ulaşiriz:queen::queen::queen:

aslında aklımda yoktu ama eşlerimizle diyince bende kız arkadaşımla geliyim die düşündüm. ikimizde kocaeliden mezun olduk zaten yeni. istanbulun iğrençliğinde buluşucağımıza izmit daha iyidir tabi:)
bide hakkaten beygir sorunu var. benim zat-ı muhterem 110 anca yapar, o da düzde.
Bizimde kız arkadaşımız yanımızda olacağı için çok hız yapma şansımız olmayacak aslında...Ara sıra küçük hızlanmalar yaparız ama genelde hızımız 100 - 150 ortalaması olur.. sonuçta otobandan çıktıktan sonra hız yapma şansımız olmayacağı için sorunda kalmayacak.. Oraya kadr geldikten sonra zaten beraber haraket ederiz.. :)
tamam bi ybr bi cbf bide zat 150 üçünü yan ayana baglayalım iman gcüyle 140lara ulaşiriz:queen::queen::queen:

:cherry:Bak bir elin nesi var iki elin sesi var gibi oldu.. Valla arkadaşlar otoban dışında beraber olucaz isterseniz gelin derim.. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 AM ----------

peki kaçta dönüş olucak, maça yetişiyim diyorum:)

Valla karanlığa kalmaya hiç niyetmiz yok.. en geç 5-6 diyorum... :wiinkk:

saatler geri alınıcağından hava da 1 saat erken kararıcak malesef:) onuda hesaba katalım

O zaman tahminen 4-5 diyelim... sonuçta karanlığada kalsak ortalama 7 ye kadar evde oluruz diye tahmin ediyorum..

Keske daha önce görebilseydim; size katılabilirdim... ASLında cıkıp gelsem mi naapsam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar