[MT İstanbul]Haydi kitap yardımına!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar selamlar ben daha sonra kitap ayarlayıp ozi ye bırakırım.pazar günü motorum la yanınızdayım.yav bendeki kitaplar biraz ileri yaşlarda okunabilir.o yüzden kitap aramaya başladım.

mütevazi insancıl davranışlar görüyoruz senden hayırdır cadıcım süpürgen mi arıza verdi :)

cadılıgı gerektiği zaman yapıyoruz süpürgem sapasağlam duruyo :bounce: :p

2hogqd3.jpg

Dikkat edin, saat yüzünden karışıklık olmasın. :wiinkk:

uyarın için teşekkürler gültekin :rendeer:

arkadaşlar selamlar ben daha sonra kitap ayarlayıp ozi ye bırakırım.pazar günü motorum la yanınızdayım.yav bendeki kitaplar biraz ileri yaşlarda okunabilir.o yüzden kitap aramaya başladım.

pazar günü araba lazım. mümkünse arabayla gel olurmu? :rendeer:

Topiği yeni gördüm ve hemen kütüphanemden genel kültür roman ve dilbilgisi içerikli 13 kitap ayarladım. Sizlerden kimseyi tanımıyorum. Pazar günü gelemeyebilirim. Kime nasıl ulaştırabilirim? Gelirsem zaten sorun olmayacak..

esp

Yahu çok duygulandım ben bee ::xcrying: Yani pazar günü 12'de Levent BP'de toplanılacak sanırım sabah bir bakayım ele avuca değer birşeyler varsa oradayım pazar :) Ulen MT sen nelere kadirsin, dedirten bi organizasyon emeği geçen herkese büyük teşekkürler :rendeer:

Topiği yeni gördüm ve hemen kütüphanemden genel kültür roman ve dilbilgisi içerikli 13 kitap ayarladım. Sizlerden kimseyi tanımıyorum. Pazar günü gelemeyebilirim. Kime nasıl ulaştırabilirim? Gelirsem zaten sorun olmayacak..

hangi yakadasın? teröre, osbourneye yada bana ulaşabilirsen kitapları senden almak için biryol buluruz :rendeer:

Yahu çok duygulandım ben bee ::xcrying: Yani pazar günü 12'de Levent BP'de toplanılacak sanırım sabah bir bakayım ele avuca değer birşeyler varsa oradayım pazar :) Ulen MT sen nelere kadirsin, dedirten bi organizasyon emeği geçen herkese büyük teşekkürler :rendeer:

inşallah güzel bir organizasyon olucak esp :rendeer:

arkadaşlar anadolu yakasından bir araç lazım kolileri ulaştırmak için

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sanirim artik size 40 tonluk bir TIR gerekli..
Umarimda öyle olur..

:cat::cat::cat::cat::cat:

eşim ve ben kapı kapı dolaşıp kıtap topluyoruz ama pazar orda olamayabılırım olabılırımde belli değil ama bana osoburne Engın arkadaşım ulaşırsa ben onunla yer konusunda anlaşırım

hangi yakadasın? teröre, osbourneye yada bana ulaşabilirsen kitapları senden almak için biryol buluruz :rendeer:

inşallah güzel bir organizasyon olucak esp :rendeer:

arkadaşlar anadolu yakasından bir araç lazım kolileri ulaştırmak için

Avrupa yakasında 1. levent deyim kitaplar hazır. Şuan kim müsaitse onunla buluşup bırakabilirim..

eşim ve ben kapı kapı dolaşıp kıtap topluyoruz ama pazar orda olamayabılırım olabılırımde belli değil ama bana osoburne Engın arkadaşım ulaşırsa ben onunla yer konusunda anlaşırım

ben ulaşsam olmaz mı :p

Avrupa yakasında 1. levent deyim kitaplar hazır. Şuan kim müsaitse onunla buluşup bırakabilirim..

tamam bi araç bulıyım seni haberdar ederim

Şu güzelim kampanya hep güncel kalsın.

abı mahallenın okuyan genclerıne haber ettım malum bu gun cumartesı hepsı dışarda tamam sınan abı nedemek elımızden gelenı yaparız dedıler akşama dukkanıma getırecekler bakalım helal olsun gönlü zengın genc kardeşlerıme:rendeer::rendeer::rendeer:

abı mahallenın okuyan genclerıne haber ettım malum bu gun cumartesı hepsı dışarda tamam sınan abı nedemek elımızden gelenı yaparız dedıler akşama dukkanıma getırecekler bakalım helal olsun gönlü zengın genc kardeşlerıme:rendeer::rendeer::rendeer:

allah gönlünüze göre versin arkadaşlar :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Arkadaşlar,
Pazar günü buluşmaya gelemeyecek olanlar için söylüyorum;

Elinizdeki kitapları önümüzdeki Perşembe gününe kadar benim okuluma getirebilir ya da imkanı olanlar için kargolayabilirsiniz..

Okulun adresi ilk mesajda yazıyordu ama tekrarlayayım:

Adres :
Hisar Okulları
Uzunkemer Göktürk Beldesi İstanbul Caddesi 34077 Kemerburgaz/İstanbul

Alıcı: Engin Kahyaoğlu

Okulun krokisi:http://www.hevokullari.k12.tr/publishDocument.php?id=476

Cep Telefonuma ulaşmak için özel mesaj atın..

Arabasıyla çevreden kitap toplayıp getirebilecek olan arkadaşlar, lütfen arabanızla gelmeyi unutmayın..

Arkadaşlar,

Elinizdeki kitapları önümüzdeki Perşembe gününe kadar benim okuluma getirebilir ya da imkanı olanlar için kargolayabilirsiniz..

Adres :
Hisar Okulları

Cep Telefonuma ulaşmak için özel mesaj atın..

Arabasıyla çevreden kitap toplayıp getirebilecek olan arkadaşlar, lütfen arabanızla gelmeyi unutmayın..

Birazdan artçımla karşıya rivaya geçeceğiz. Kuyucadısı nickli arkadaş bana ulaşamadı herhalde. Size uygun olursa karşıya geçerken müsait bir yerde buluşuruz ve kitapları alabilirsiniz..:wiinkk:

Saat 20:00 sularında Anadolu yakasına geçeceğiz. SAnıyorum siz de Anadolu tarafındasınız. Eğer uygunsa Anadolu yakasında buluşup kitapları teslim edebilirim. Eğer Avrupadaysanız da ben 1. Levent de bulunuyorum oa göre ayarlayabiliriz..

Saat 20:00 sularında Anadolu yakasına geçeceğiz. SAnıyorum siz de Anadolu tarafındasınız. Eğer uygunsa Anadolu yakasında buluşup kitapları teslim edebilirim. Eğer Avrupadaysanız da ben 1. Levent de bulunuyorum oa göre ayarlayabiliriz..

Hmm bugünü kast ediyorsanız gelemem..Ama yarın olabilirdi..
Neyse, olmazsa haftaiçi birgün buluşuruz bir şekilde..

mgu

Selamlar arkadaşlar Pazar sabahı Silivriden Saat 10,00 gibi doblo ile yola çıkıyorum yolda koli falan vermek isteyenler 0532 246 19 82 ulaşabilir.Büyükçekmece ,Beylikdüzü,Avcılar falan güzegah belli zaten

Arkadaşlar,

Adres :
Hisar Okulları

İsteyen arkadaşlar da direk kitap yardımında bulunulacak okula kargolayabilirler.

Okulun adresi: Süleyman Uğur Sıtkı İlköğretim Okulu pk:30300 Yüksekova/Hakkari
:rendeer::rendeer::rendeer:

mgu

Cumartesi, 24 Ekim 2009
Yaz saati uygulaması bu gece sona eriyor. Gece 04.00'de saatler 1 saat geri alınacak.
Yaz saati uygulaması bu gece sona eriyor. Cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 04.00'te saatler 1 saat geri alınacak. Yaz saati uygulamasına 29 Mart 2009 tarihinde geçilirken, saatler 03.00'te bir saat ileri alınmıştı.

29 Mart 2009 tarihinde başlayan yaz saati uygulaması, çalışma saatlerinin günün güneşli bölümüne alınması suretiyle, gün ışığından daha fazla yararlanılması, elektrik enerjisinin aydınlatmada kullanılan bölümünden tasarruf sağlanması amacıyla yapılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar