Radyo Moto Test Yayini

Selam Dostlar , DJ lerimizden sevgili murat The_Maniac kardesimiz kaza gecirdigi icin yayin aksadi sizlerde ozur dileriz , saat 19:00 a kadar masa basinda oturanlar icin DJ Peace - Moto Rock ile yayinda

Karayollari yol bakimlari ihmal ederek cukurlari motorcular icin felaket halinde birakmaktadir , protesto ediyoruz.

selamlar,
günan

Son düzenleme:
murat kardeşimize geçmiş olsun! sana katılıyorum kendi adıma yollar yüzünden çok kaza atlattım! aman dikkat dünkü temiz yol bugün kazılmış bozulmuş olabilir güvenmeyelim !sağlık diliyorum' inşallah murat kardeşimizin önemli birşeyi yoktur....

Çok büyük geçmiş olsun.. İnşallah eski sağlığına kavuşur Murat kardeşimiz..

radyo moto'yo kendi (2001 yılında çıkan asla bırakmam)albümümden şarkı yollayayımda çalsınlar MT Ailesine armağan etsinler söz müziği bana ait ASLA (her insan sever amma benim gibi asla)şarkının linki:wiinkk:http://rapidshare.com/files/25977786/ASLA.mp3.html
1999 yılında başlanmı bir çalışmaydı deprem üzeri 2001 yında çıktı pestij dağıtım malesef o sene prestij battı ne şanslıyım değilmi arkadaşlar :) biraz damar o senelerde böyle şarkılarla daha haşır neşirdim ama şu an daha farklı çalışmalarım ve şarkılarım var inşallah paylaşırız! yeniden radyo moto'ya başarılar dilerim yayın hayatında ....

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
saat kaçla kaç arası? ben bağlanamdım da saat şu an 22.00

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
suan girdim yayın yok galiba

DJ mizin kaza yapması ile yayınlar aksadı cok özür dileriz , şimdilik gece 23:00 ten itibaren profesyonel bir dj arkadaşımız destek verecek ,

Desperadost senin parçanı Pazartesi gecesi benim yayında çalacagım , 23 nisan gecesi Turkce ağırlıklı bir program olacak .

Murat arkadaşımıza iyi dileklerinizi ilettim tesekkur ederiz ,kendisi evde dinleniyor , ayak bileğinden ameliyat oldu .

Şu anda yayındayız ve romantizm yapıyoruz :)

WinAmp'tan dinlemek için http://64.18.151.68:2020/listen.pls

yada sakarya motosiklet forumun ana sayfasına test icin yuklediğimiz
winamp eklentisinden dinlenebilr

http://www.sakaryamotosiklet.com/sehzade/index.php

syg
günan

yayınızı takip ediyor başarılar diliyorum!pazartesi akşamı benim 2001 yılında çıkan clip şarkım (söz müziği bana ait olan ASLA adlı şarkımı)radyo moto'dan dinlemek ayrı bir keyif olacak benim içinde hemde MT sitemizdeki kardeşlerim arkadaşlarımla.
kaza yapan kardeşimize yeniden şifalar sizlere kolay gelsin........

10 dakika icinde uzun bir aradan sonra Yerli-Yabancı karma parcalar ile yayında olacagız.

dün bekledim ama:silent: :) kendi sesimden bugün şarkımı isterimmmmm günan dinletelim motosiklet'ci kardeşlerimize :mrgreen:şu an yoksunuz yayında yoksa benmi dinleyemiyorum.........şu an dinliyorum yayındasınız........ve ben teşekkürler umarım MT dinliyordur sevgiler...

Son düzenleme:
oncelıkle tesekkur edıyorum kaza gecırdım ve ayak bılegım kırılması sonucu amelıyat oldum radyomoto da dj ım kaza sebebı ıle yayında aksama yasandı cok ozur dılıyorum ama ben ıyılestıkce radyoda ıyılesıo test yayınından yavas yavas cıkmaya basladık o yuzden gunun bellı saatlerınde yayın yapıyoruz

radyomoto hıc bır sıteyle alakası olmayııp bagımsız olarak kurulan ve boyle ılerleyen bı kurulumdur . radyomuzu radyo ekıbı olarak sadece motosiklet severler ıcın acmıs bulunmaktayız . amacımız turkıyedekı tum motosiklet sıtelerıne radyomuzu tanıtmak kabul edılırse sıtelerde yayın yapmaktır.su anlık yayın programı hazırlanıyor en yakın zamanda program acıklanıcaktır

saygılarımla DJ_MANIAC

Radyo Moto olarak ilgi ve alakanıza teşekkürler. Radyomuz daha doğrusu siz motorcu kardeşlerimin radyosu radyomoto her gün yeniliklerle yayın hayatını sürdürmekte. Her gece değişik DJ lerle saat 21:00 dan 24:00 kadar canlı yayında isteklerinizi çalıyor. Canlı yayında sorulan soruya doğru cevap verenler arasında yapılan çekilişle çeşitli hediyeler verilmekte. Hediyeler Türkiye içinde her yere kargo masrafı radyomoto tarafından ödenerek gönderilmektedir.

www.radyomoto.com Internet Explorer dan direk olarak dinlenebilmektedir...

radyomoto Facebook Grıbu 800 kişiyi aşan üyeleri ile tüm motorcuların ortak sesi. Grubumuza katılarak radyodaki gelişmeler hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Grup Adresi: http://www.facebook.com/home.php#/gr...d=108337287405

Teşekkürler.

Arkşalar ben dinliyorum şu an isteklerimide yapıyorum ama djler bende iddaa tutarsa bira istiyorlar :mrgreen:

Güzel bişey aslında netten bildiğim kadarıyla ücretsiz kurulan online radyolar var bizim gençliğede bi dene şart:p:p

Radyomoto yayınında kazandığım hediyem bu gün elime ulaştı teşekkürler radyomoto:cat:

Ben Full ordayım :) Sık Sık MT için istek istiyorum zaten :)

DOĞAN / ÇAKO :)

Hayırlı olsun güzel fikir, takipciniz olacağımdan emin olabilirsiniz.Başarılar dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar