Meilenwerk

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum emeğine sağlık,güzel bir gezi ve muhtemelen biz orayı hiç göremeyiz:)

Hosunuza gittigi icin sevindim..

Hem bu vesileyle bir sey daha ögrenmis oldum..
Kaliper=Bremssattel
Bunun türkcesi yokmu abi yaaa..:p

Eski otomobiller ne kadar güzelmiş. Şık , kaliteli... O çizgileri...
Oysa ki şimdiki otomobiller ne kadar sıradan. Kutu gibi. Plastik.

Teşekkürler Remzi. :)

Eski otomobiller ne kadar güzelmiş. Şık , kaliteli... O çizgileri...
Oysa ki şimdiki otomobiller ne kadar sıradan. Kutu gibi. Plastik.

Teşekkürler Remzi. :)

Ewet dimi..
Eskiden bir arabayi uzaktan görsen biliyordun ney..
Opel Manta
Vw golf
BMW
Ford Capri
Benim gencligimdeki arabalar bunlar. Ozamana damgasini vuranlar.. Daha gerilere gidemiycem:)
Simdi hepsi birbirine benziyor :pale: Ve hepsi plastik:pr:

üstteki turuncu cobra imkanım olursa almak istediğim bi kaç arabadan biri (=

Bizde de daha yok , o yüzden hayalin de hayali ::xs06::

Ama türkiyede baska birsey var.. Birsürü sayi cekiliyor. Ve hic bulamassanda birsey kazaniyorsun.. Kac top cekildigini unuttum simdi. Ama cok
Peder anlatiyor oraya geldikce...:mrgreen:

shelby cobra ile yanındaki mercedes e bittim.. ya motorun bulunduğu yerin cam ile kapatılması fikri.. müthiş gerçekten..

Ama türkiyede baska birsey var.. Birsürü sayi cekiliyor. Ve hic bulamassanda birsey kazaniyorsun.. Kac top cekildigini unuttum simdi. Ama cok
Peder anlatiyor oraya geldikce...:mrgreen:

şans topuydu sanırım o oynun adı ole bişeler :mrgreen: şanslı bişe yani ne ise artık...

senin seçtiğin numaraların çıkmaması gerekiyor çıkan toplarda :)

r0013236.jpg

r0013249.jpg

r0013273.jpg

Remzi beyciğim bana yukarıdakileri sardırın sabah çocuğu gönderip aldıracağım :)

Vallahi Amerigalılar motörlü vasıta konusunda tam benim kafamdalar..Tek sevdiğim yönleri de bu zaten..

Remzi abi süper paylaşım, danke schön. Rüyamda süper lotoyu tutturmuştum geçen gece, ertesi gün heyecanla oynadım belki bir işarettir diye sonuç yine hüsran:p

Son düzenleme:
Teşekkürler paylaşım için.Oruç tutarken lokanta camından bakmak gibi............

Paylaşım için tşk. remzi:cat:

Bu nası bi fren sistemidir böyle. Motosiklete o arkadaki ufak kaliperi zor koyarlarken(elleri titreye titreye) bu canavarda kaliperlerden disk görünmüyo.:pale:
r0013338.jpg

Hadi bu kaliperlerdende geçtik koydukları kaliperlerin içindeki pistonları bile eksik koyuyorlar:pr:
FZ6 Fazer ile Fz6 Fazer s2'nin kaliperdeki piston karşılaştırması(pistonsuzluk karşılaştırmasıda diyebilirz:pale:)
http://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/30500-2007-yamaha-fazer-s2-yi-yakindan-taniyin.html
Hissettiğim en iyi değişikliklerden birisi FREN ler idi. Mevcut Fazer larımızda ki fren kaliperlerin de 2 piston var iken yeni Fazer S2 de 4 piston bulunmaktaydı.

şöyle ki ;
04-05-06 Fazer larda ön kaliperlere iç taraftan baktığınız da 2 piston yuvasının boş olduğunu göreceksiniz.

dsc0708pl1.jpg

Fazer S2 lerde ise kaliperlerde 4 piston olduğunu ve bizde o boş olan kısmın dolu olduğunu görebilirsiniz.
dsc0709uq0.jpg

Gelelim bu 4 pistonun farkına. Kesinlikle 2 pistona gore 4 pistonlu kaliplerlerin farkını anında hissediyorsunuz. Kaliperlerin daha güçlü disklere tutunduğunu bilmek insanı güvende hissettiriyor. Nedense bana acaip güven verdi. Frenlerin iyileştirilmiş olması cok iyi.
Bir enteresan izlenimde arka frenden edindim. Acaip bir şekilde iyi tutuyordu arka fren oysa bir değişiklik yoktu arka frende. Güçlü arka frene alışmak biraz zor diyebilirim. Çunku eski Fazer da bile çabuk kitlenme sorunu yaşayan kullanıcılar S2 de daha da dikkatli davranmak zorunda kalacaklardır. Ama alışılabilecek bir durum. Frenler için özetlersek; güzel değişiklikler olmuş.

Unutmadan bu fren kaliplerlerini birebir eski Fazer larınıza monte edebiliyorsunuz. Sorunsuz çalışıyor mevcut Fazer larda da.[/QUOTE]

Son düzenleme:
müthiş araçlar ve motorlar bizlerle paylaştığın için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar