pert olan motor için ne kadar para ödenir.

bu arada benim anlamadığım kısım

ufak bir kazada motor vites dişlilerini nasıl yiyor?yağ kapağı veya alternatör kapağı kırık bi şekilde motorumu çalıştırdı akradaşın ?

11 binliraya benim motorun serisini kurarım haa:p motorunun kasko değeri nekadarsa okadar para alırsın servis fiyat listesi çıkarır eksper gelip doğruluğunu kontrol eder ve ne kadarsa alırsın ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

bu arada benim anlamadığım kısım

ufak bir kazada motor vites dişlilerini nasıl yiyor?yağ kapağı veya alternatör kapağı kırık bi şekilde motorumu çalıştırdı akradaşın ?

eksper de onayladıysa o kadar da kurcalamayın işte arkadaşlar
perte çıkartacak rapor verilmiş

11.000 TL ye çok şaşıranları gördüm, güldüm :) cbr 125 R ile kaza yaptı arkadaşım inanmak neredeyse imkansız 6.000 TL masraf çıkarttılar sadece ön takım :) kafa bölümü ve amortisör falan bakınca 8 parça ama toplam da 6.000 TL 4 büyükle kaza yaptın mı dua et sigorta kasko olsun :)

11.000 TL ye çok şaşıranları gördüm, güldüm :) cbr 125 R ile kaza yaptı arkadaşım inanmak neredeyse imkansız 6.000 TL masraf çıkarttılar sadece ön takım :) kafa bölümü ve amortisör falan bakınca 8 parça ama toplam da 6.000 TL 4 büyükle kaza yaptın mı dua et sigorta kasko olsun :)

sıfırı nekadarki okadar fiyat çıkarıyolar...:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar