En büyük Hayalime Kavuştum :)Allahım Kaza Bela Vermesin.

Sizinde mutlu olmaya hakkınız Var SAdece Tamahkar olup Sabretmeyi bilelim Arkadaşlar. Saygılarımla Cihan Atıcı:bounce:

Ulan bi adım geçmemiş he...:salut::)En çok mete handro abimin kafasını düdükledim desene...kabus dolu geceler yaşattım desene...:queen:

neyse hayırlı uğurlu olsun kanka...çok sevindimn mutlu oldum senin adına...:rendeer:yakışırrr...

cihan kardeşim hayırlı uğurlu olsun he rdaim tekerin düz bassın :rendeer:

nezaman nerede ıslatacaz sen onu söyle :wiinkk:

Ulan bi adım geçmemiş he...:salut::)En çok mete handro abimin kafasını düdükledim desene...kabus dolu geceler yaşattım desene...:queen:

neyse hayırlı uğurlu olsun kanka...çok sevindimn mutlu oldum senin adına...:rendeer:yakışırrr...

Sana özel mesaj İle bağlandım Ya abi Hı diosan özelimizi Herkez bilsin itiraf ediyorum gecenin 2 sinde ARadım Honda aşkım yüzünden Senle gecem gündüzüm bir oldu Ybr mi cbf 150 mi Derken Kendimi SEnin yönlendirmen Doğrultusunda Birde kalbimin sesi doğrultusunda Bu bebeğimi Aldım Emeğin ve ilgin için Çok çok Teşekkür eder Ellerinden Öperim.

Mersin İl Temsilcisi
helal olsun diyorum... hayırlı uğurlu olsun, cillop gibi vallaha :)

çok güzel. iyi günlerde kazasız yolculuklar yapmanı dilerim dostum hayırlı uğurlu olsun inşallah ;)

Sana özel mesaj İle bağlandım Ya abi Hı diosan özelimizi Herkez bilsin itiraf ediyorum gecenin 2 sinde ARadım Honda aşkım yüzünden Senle gecem gündüzüm bir oldu Ybr mi cbf 150 mi Derken Kendimi SEnin yönlendirmen Doğrultusunda Birde kalbimin sesi doğrultusunda Bu bebeğimi Aldım Emeğin ve ilgin için Çok çok Teşekkür eder Ellerinden Öperim.

kanka şak abir yana senin mutluluğun benim mutluluğumdur...ben gerçekten etkili olsaydım sana cbf aldırırdım ama baktım gönlündeki aslan cıbır kıyamadım fazla ses etmedim...:rendeer:

kanka şak abir yana senin mutluluğun benim mutluluğumdur...ben gerçekten etkili olsaydım sana cbf aldırırdım ama baktım gönlündeki aslan cıbır kıyamadım fazla ses etmedim...:rendeer:

Motorum iiçin Şunları söylüyorum abi sen bilirsin. ( Aynı Bedende Can gibiyiz Cana Can katan Kan Gibiyiz öyle büyükkü Bu sevgimiiiz Biz Ayrılamayız Biz ayrılamayız Eller cbf dese bile yollar ybryle bitse Biz ayrılamayız Biz ayrılamayızz :queen:

Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.İnşallah hepimiz gönlümüzde yatan motosikletlere kavuşuruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar