Mondial 125 UAG daha sessiz çalışmaz mı ?

Merhaba arkadaşlar, bir çok konuda usta kardeş yada büyüklerimiz var aramızda. 125 UAG kullanıcısıyım tek şikayetim sesi fazla çıkması, çözüm olarak TİTAN egzostu tak dediler. Bulmak o kadar imkansız ki çare olmaktan çıkıyor.

Acaba benim gibi dert eden varmı aranızda, tabiki en önemlisi bu derdime bir ÇARE varmı ?

Teşekkürler.............

Aynı sesten bende rahatsızım. 2 haftalık UAG var bende, sese bir çare bulabilirsek motor daha zevkli olacak.

Egsoz sesi mi arkadaşım? Motor seyir halinde iken pek az aksamdan ses çıkmaz.

eksoz çıkışının yakından bir fotosu varmı ?
bu gibi şeyler için kendiniz çözüm bulabilirsiniz ,

arabalarda performans eksozlarında kullanırız biz,
çok gürültülü çalıştığı için normal kullanacaksak ve gazlanmayacaksa son susturucunun ek bir parçası vardır ,onu çıkışa takarsın ve vidalarını sıkarsın ,
o çıkışı biraz tıkar ve sesi de keser .

eksoz çıkışının yakından bir fotosu varmı ?
bu gibi şeyler için kendiniz çözüm bulabilirsiniz ,

arabalarda performans eksozlarında kullanırız biz,
çok gürültülü çalıştığı için normal kullanacaksak ve gazlanmayacaksa son susturucunun ek bir parçası vardır ,onu çıkışa takarsın ve vidalarını sıkarsın ,
o çıkışı biraz tıkar ve sesi de keser .

üstadım resim ekledim o söylediklerin sanki zor gibi buna :(

16017036wn2.jpg

1601703673n.jpg

slm

mrh bildiğim kadarıyla 125 agk egzoz uyumlu daha az ses çıkarıyo yaklasık yarı yarıya fark eder bi de titan egzoz u var ama uymlumu tam bilmiyorum denemek lazım

hiç ugraşmana gerek yok rialli.com dan ybr 125 egzos u al en güzeli bende öle yapıcam uçluk bile taksan çok güzel sesi var! titan egzosu zor bulursun ve çok para isterler o kadar fazla hoş bi seside yok zaten!

Bende kullandım aynı motordan.Güzel değil mi sesi.:) Ben mobylette den inip uag binmiştim.Sesi güzel gelmişti.Sesi kesmek için yapacak birşey var mı bilmiyorum ama daha güçlü bir motorun egsozunu takmak işe yarayabilir.Tabi motora ve performansa zararı olur mu bilemem.

slm

mrh kardeş aynı dertten bende de var ses olayı gerçekten cok rahatsız edici acaba sen bir çözüm buldun mu ? honda cg egzoz u diyorlar ama oda tam olarak uyarmı ....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 ----------

yokmu arkadaşlar bu sese tam olarak çözüm bulan bir arkadaş

vay be ilk motorum az daha bu olacaktı, sonra gidip cbf150 aldımdı.
Uyar mı bilmem ama cbf150 egsozu olsa ses bayağı bi kısalır.

arkadaşlar ybr 125 egzos takan yada takamyı düşünen var mı ?

euzun bak sana naptıgımı analtayım oke su anki sesi bnm hıoşuma gitti ne fazla ne az nede garip. bak şimdi ilk one motora bi ucluk taktır ardına en ucdaki 5 cm boyundaki susturucuyu cıkar ondan sonra uclugun azına buyuk pul kaynattır uclugun iç genişlğinde olacak pul.(uycluk fazla buyuk olmasın) ondan sonra sesi bi dinle.yada hiç ucluk takamdan en dıs ksıımdaki metali kestir oksijen kaynagıyla.. ardına tekrar orayı kpattır fakat o 5cm lik susturucu elinle çektiginde gelir zaten onu cıakrmayı unutma :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------

ybr egzosuda takabilirsin ama biraz tuzlu :( gerek yok...

euzun bak sana naptıgımı analtayım oke su anki sesi bnm hıoşuma gitti ne fazla ne az nede garip. bak şimdi ilk one motora bi ucluk taktır ardına en ucdaki 5 cm boyundaki susturucuyu cıkar ondan sonra uclugun azına buyuk pul kaynattır uclugun iç genişlğinde olacak pul.(uycluk fazla buyuk olmasın) ondan sonra sesi bi dinle.yada hiç ucluk takamdan en dıs ksıımdaki metali kestir oksijen kaynagıyla.. ardına tekrar orayı kpattır fakat o 5cm lik susturucu elinle çektiginde gelir zaten onu cıakrmayı unutma :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------

ybr egzosuda takabilirsin ama biraz tuzlu :( gerek yok...

Üstad resim ekleme şansın varsa beni ihya edersin, 1- rialli egzostu aklıma takıldı 2- ybr 125 egzostu (pahalı namıssız) bir çıkar yol arıyorum en sonunda satıp kurtulacam olacağı o

CGL egzostu denedim fena değildi 1 ay dayanmadı tekrar aynı hali aldı :(

_w_

Merhaba arkadaşlar, bir çok konuda usta kardeş yada büyüklerimiz var aramızda. 125 UAG kullanıcısıyım tek şikayetim sesi fazla çıkması, çözüm olarak TİTAN egzostu tak dediler. Bulmak o kadar imkansız ki çare olmaktan çıkıyor.

Acaba benim gibi dert eden varmı aranızda, tabiki en önemlisi bu derdime bir ÇARE varmı ?

Teşekkürler.............

uag nin ekzosu gürültülüdür. agk nın egzosunu taktır. Titanın ekzosu kadar pahalı olmaz herhalde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar