bn 8 (0rta sona gidiyorum) okulun hanında lise war herkezde motor war onlarda bnden 1 -2 yaş büyük geçenlerde sordum ehliyet gerekmiyor diyor! okulun önünde tirafik polisi şubeleri war onlarda bişey demiyo ehliyetsiz kullanılırmı yardım larınız için şimdiden teşekkür ederim??? (17 yaşı bekliyemem)
ya okula aram cok güzel 1.sınavdan 375 aldım 2. sinden 435 aldım ama gidecem lise cok uzak eve ondan diyorum otobüsü sevmiyorum gitmeyi sadece okullanda ewee ewden okula arada gezmelre fln giderim o şekilde bi motor arıyorum honda today 50cc yi önerdiler de onada ailem izin vermedi kaza yaparsın die ?? bana göre bi motor warsa söyleyiniz (yorumlar için herkeze teşşekkür ederim)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 PM ----------
bu konudan siz anlarsınız önerdiğiniz bişeyler yok mu?? (hız yapmak için yada gezip tozmak için deil ---sadece okuldan eve evden okula --arada biyerlere giderim-- ??bu tip önerdiğinizz bişeyler fardır diye umuyorum ??
bisiklet al sen :bounce:
yaa yok tamam zaten fikrimi erteledim ailem de izin wermiyor(( önceleri honda todaya ehliyet gerekmiyor diyinci alacaklar gibi oldu sonra gerekiyomus onlarda almıcak))nese ben güzel amatosörllü bi bisan alım yeter yorumlara sagolun varğolun:wiinkk::cat: