Selamün aleykümmm ben geldim !!!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında hyusung alıcaktım geçen hafta 250 cc sport tarzı çok tatlı kırmızısı müthiş ti aletin ama görüntü var ses yok olmasın ilerde diye bir de par.a sıkıntısı varmış vaz caydım sona

dışardan güzel de içi karşık birazz kayboluyorum ben dışarda olduğumda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önce hangi tarz almak istediğine kararvermelisin. Bunun için bir excel dosyası vardı arama yaparakk olayca bulabilirsin.

Nx falcon yüksek bir motorsiklet ancak senin hızlı bir motor istediğini düşünüyorum Hyosong ninja 600rr dediğine gmre monddial 250 cruiser-chopper tipi seni kesmeyecektir.

birde bişey sormak istedim ben şimdi şu dakka; ehliyet kursunda neden motor bilgisi hakkında bilgi yok göstermiyolar.. bilen az da olsa bilir de bilmeyen adam sınava sokuyorlar ondan sonra ehliyet neden öle bunu yetkiler neden gözardı ediyorlar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorbilgisi derken motor sınavına dair mi?

evet haklısın umarsızzz

aldığım motoru da en fazla bir sene maddi olarak toparlayana kadar kullanmayı düşünüyorum. şimdi ben motor alıyorum 2 hafta sonra alışıyorum yetmiyo acaba sadece bende mi var böle?

bana öle bir motor lazımki her yerde kullanabiliyim. ama öncelikle iş ev arası tatlı ama sesi çıkan birşeyler lazm sanırım ..... :)

aslı sen coşmussun seni ybr filanda kesmez kavazaki ninja :D bi ihtimal ihtiyaçlarını görür
bende zc var o bile korkutuyor yavaş biraz yaaaa:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne zamandır motorsiklet kullanıyorsun sen neler eskittin :)

evet ben ehliyet için giittiğimde dövdüm sonra hocayı hiç bir şey yok kitap verdi okuyun dedi o kadar sinirlendim bende şimdi martta alıcam nasipse

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hmm bir de ehliyetin yok öylemi :)

2 sene oldu hemen hemen kullanıyorum motoru kendim öğrendim arkadaşımda vardı bisiklet gibi bindim gazı çevirdim gittim döndüm düştüm sonra alıştım viteslerde bazen sıkıntı oluyor ama her zaman değil ona da alıştım 125 250 cfr 500 cfr eskittiklerinden bazıları yamaham vardı bide 100 lük ilk motorumm hedefim se vfr 800 nasipse

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

hocalarla kavga etmekten alamdım ki bir türlü o kadar para vericem ilgi yok haksız kazança asla tahammül edemiyorum...

bana öle bir motor lazımki her yerde kullanabiliyim. ama öncelikle iş ev arası tatlı ama sesi çıkan birşeyler lazm sanırım ..... :)

yamaha mt 03 lere bak derim gerçi cc yüksek ama son sürati çok değil
dahaçok torklu motor hem ses hemde görüntüvar bi bak derim.

hoşgeldin bu arada kalıcı katılımcı olman dileğiyle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sakin gel VFR800 için biraz bewklemeni tavsiye ederim :)
Bahsettiğim excel dosyasının olduğu linki buldun mu ?

hayır bulmadım işteyim aslında şu anda ben ara ara bakıp yazıyorum vfr için biraz daha var daha tam olmadım devamlı kullanmam gerek bir buçuk metre kadın kullanıyo parmak ucunda ama profesyonel benim daha var sonra bir yetmişlik boyumla ben kullanıcam inşallah :) yamaha da bakıcam birazdan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Boy sorunu yokmuş madem 170sin :) Çagatay'ın bahsettiği MT03'e de bak :) Ama önce ehliyetini al

yamaha mt 3
güzel görünüyo ama sport tarzı değil tam bacakları açık gövdesi kaslı değil ama ii genede özellikleride fena değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar