Motosikletçi şarkılarımı canlı yayında okuyacağım

Ogün abi çok güzel anlatmışsın.Başarılarının devamını dilerim...

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başarıların devamını dilerim...

Motosikleti
Hornet
Ogun abi öncelikle sana çok teşekkür ediyorum bi nebze olsun araç sürücülerini bilgilendirdiğin için:rendeer:
Ben 2 kere araç sürücülerin yanyoldan çıkması sonucu ayaqımı ve kaburgalarımı farklı yerden kırmış biri olarak rica ediyorum. Lütfen bu işin peşini bırakma seni daha birçok canlı yayında görmek isteriz..Bu arada o scooterlar için bahsettiğin olay başıma geldi..Önerinide dikkate alıcam:wiinkk:
Başarılarının Devamını diliyorum abi:rendeer:

Ogun abi öncelikle sana çok teşekkür ediyorum bi nebze olsun araç sürücülerini bilgilendirdiğin için:rendeer:
Ben 2 kere araç sürücülerin yanyoldan çıkması sonucu ayaqımı ve kaburgalarımı farklı yerden kırmış biri olarak rica ediyorum. Lütfen bu işin peşini bırakma seni daha birçok canlı yayında görmek isteriz..Bu arada o scooterlar için bahsettiğin olay başıma geldi..Önerinide dikkate alıcam:wiinkk:
Başarılarının Devamını diliyorum abi:rendeer:
Emrah kardeşim çok üzüldüm geçirdiğin kazalar'a bundan sonra umarım yaşamazsın o kötü anları .
Hiç merak etme her zaman sesiniz olmaya devam edeceğim ömrüm nefesim yettikce :)
başarılarının devamını dilerim sevgili dostum:rendeer:
Eski dost varol sevgiler selamlar :rendeer:
Ogün abi çok güzel anlatmışsın.Başarılarının devamını dilerim...
canım kardeşim sağol dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım dahada konuşulmadın onlarca konu vardı daha çok işimiz var sağol canım kardeşim...

başarıların devamını dilerim...
Çok teşekkür ederim sevgiler ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar