Yanık Egsoz krom parlatma

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Chopper,Cruiser ve tüm krom severler,
Pazarlamacı ağzı oldu ama deneyip sonucunu görünce dayanamadım.Elbette motorumun egsozuna uyguladım ama ne olacağını kestiremediğimden resim çekmedim.
Uygulamayı evde defalarca ateşin üzerinde unutup kararttığım çelik cezveye yaptım.
İlk resim uygulamadan önce menevişleşme görülüyor:
SANY0014.jpg

Uygulama yapılan tarafa döndürüyorum.
SANY0015.jpg

Uygulama yapılmış taraf.
SANY0016.jpg

Buda ürün.Ankara'da 39.- lira.İngiltere'den 30. liraya getirtmek mümükün
SANY0017.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
krom parlatma

güncel güncel

Mersin İl Temsilcisi
işe yarayacak bir ürün, acaba buralarda nereden edinebiliriz ki bunu? nereden aldınız siz bunu?

gayet güzel olmuş,
fakat egzosta işe yarayacağını sanmıyorum,
çünki çok uzun süre sıcak duruyor egzos ve yerı gelıyor 1.2 saat aşırı ısıya maruz kalıyor,

inş işe yarar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gayet güzel olmuş,
fakat egzosta işe yarayacağını sanmıyorum,
çünki çok uzun süre sıcak duruyor egzos ve yerı gelıyor 1.2 saat aşırı ısıya maruz kalıyor,

inş işe yarar.

Tam ifade edemedim anlaşılan.Motorun egzosunda da denedim.Pırıl pırıl oldu.Üzerine lüleburgaz-enez yolu yaptık,aynen kaldı.Harley'cilerin en önemli yardımcısı.
Arkadaşlar,ben denemediğim,uygulamadığım olayları yazmam önermem.Ateş üzerindeki cezvenin altımı sıcaktır,motorun egsoz borusumu?

abi bu ürün gerçekten güzelmiş,satın alabilceğimiz bir adres link varsa sevinirim.Elinize sağlık :=)))

bilgilendirme için teşekkürler.Bende bir öneride bulunayım 404 met-par ve met-yan ile bu işlemi daha ucuza halledebilirsiniz tüpü 4,5 tl civarı,bütün yapı malzemecilerinde bulunuyor.Ben uzun zamandır kullanıyorum sonuçlarından memnunum.:cat:

ben dha kocakarı işi olsada ıslanmış karpit kullanıyordum cgl125 te. kaynakçılardan az bir miktar alın. zaten çöpe atarlar. bir bez ile uyguladığımızda inanılmaz derecede iyi leke ve yanıkları söküyor. pırıl pırıl yapıyordu

çok işe yarayacak bi başlık olmuş. istanbulda nerden temi edebilecegimizi bilen var mı? yada temin edebilen varsa ücretini göndermek kaydıya banada yollayabilir mi acaba?

amway' in metal cleaner diye bir ürünü var fiyatı fazla değil (10-15 TL ) ... mükemmel sonuç aldığım bir ürün .. manifolt sararmalarında bile çok etkili ... krem şeklinde olduğu için uygulamasıda çok kolay kesinlikle tavsiye ederim ...

Merhaba belli ki etkili bir ürün. Sizce örnek fotoğrafta görünen susturucunun orta uç kısımlardaki ve manifold tarafındaki sararmaları da yok edebilir miyiz bu ürünle? :)

bu tür ürünler beklenenin ötesi şekilde işe yarıyor olsalar da, krom üzerinde kılcal çizikler meydana getiriyorlar. normal ışıkta pek rahatsız etmeyen bu çizikler güneş vurunca harelenme şeklinde kendilerini belli ediyorlar.

hoş belli belirsiz çizikler yanık egzosttan evladır. fakat en azından uygulayan arkadaşlar sorunlu bölgelere lokal uygulama yapsınlar. lüzumu olmayan kısımları da polishleyip çizmesinler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar buna benzer ürünü istanbul emin önü gibi kalabalık yerlerde çaydanlık cezve parlatıcı olarak satıyorlar ve ortalama 30 gr posetlerde 1 tl ye satılıyor...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba belli ki etkili bir ürün. Sizce örnek fotoğrafta görünen susturucunun orta uç kısımlardaki ve manifold tarafındaki sararmaları da yok edebilir miyiz bu ürünle? :)
Özellikle bunlar için olduğunu belirtiyor üreticisi.Ben Kozyatağı'ndayım.Sen neredesin buluşup deneyelim.0 532 615022 Mustafa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar