Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar

MONDİAL MCT 250 için öne şeffaf rüzgarlık varmıdır nereden bulabilirim ve nekadardır? yardımcı olabilirseniz sevinicem

teşekkürler

Merhaba,
Piyasada Universal olarak satılan rüzgar siperliklerini kullanabilirsin..Zevk sana kalmış..

Merhaba arkadaslar motor alma aşamasındayım,alttaki ilan bayaa cazip göründü 36 ay taksit ile aylık 80 TL ye geliyor.gerçi 2006 model bunun ne gıbı zararları vardır bılmıyorum ama birde siz inceleyebilirseniz sevinirim.

http://www.sahibinden.com/chopper_m...alinir_ki-62WQQaXQQ10855239WQQpXQQdisplayitem

Merhaba,
O ilanı bir arayıp teyit aldınız mı?
Pek doğru bir ilan olduğunu düşünmüyorum çünkü..

Merhaba arkadaslar motor alma aşamasındayım,alttaki ilan bayaa cazip göründü 36 ay taksit ile aylık 80 TL ye geliyor.gerçi 2006 model bunun ne gıbı zararları vardır bılmıyorum ama birde siz inceleyebilirseniz sevinirim.

http://www.sahibinden.com/chopper_m...alinir_ki-62WQQaXQQ10855239WQQpXQQdisplayitem

bu nasıl bir kampanya inanılacak gibi değil:)

"Motosiklet alanı BEŞ YILDIZLI KUMBURGAZ MARIN PRINCESS OTEL de 4 gece 5 gündüz tatile gönderiyoruz. BEŞ YILDIZLI BU OTEL BAŞINIZI DÖDÜRECEK HAFTA İÇİ 4 GECE 5 GÜNDÜZ YARIM PANSİYON AÇIK BÜFE SABAH KAHVALTI AKŞAM YEMEĞİ AÇIK, KAPALI YÜZME HAVUZU, SAUNA, TÜRK HAMAMI, DİSCO, SAĞLIK KULÜBÜ HİÇBİR ÜCRET ÖDENMEYEN OTEL FALİYETLERİ ARASINDADIR
OTELİN İNTERNET SİE ADRESİ AŞAĞIDADIR

http://www.marinprincess.com

DİKKAT
ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ BANKA İLE PEŞİNATSIZ 36 AYA KADAR TAKSİTLİ ALABİLİRSİNİZ

CEP TELEFONUNUZDAN KREDİM YAZIP BOŞLUK BIRAKIN TC KİMLİK NUMARANIZI YAZIP 3280 E MESAJ GÖNDERİN 10 DAKİKA İÇİNDE TELEFONUNUZA GELEN CEVAP MESAJINI OKUYUN VE BİZİ

BU NUMARADAN 0212 462 84 48

ARAYIN YADA

BU NUMARAYA 0555 768 07 41

ÇAĞRI YAPIN

ARAYALIM

SADECE NÜFUS CÜZDANI VE İKAMETGAH İLE BU ARACI SİZE VERELİM

İŞBANKASI-MAXİMUM-AXESS-WOLDKARD-FORTİS WORLDKART-CARDFİNANS-ZIRAAT MAXİMUM-BONUS(GARANTİ-TEB BANK ,ŞEKER BANK ,İNG BANK ,DENİZ BANK) KARTLARINIZA PEŞİN FİYATINA 12 AY AKSİT YAPILIR.siyah ve kırmızı rengide var
ÜSTELİK KAMPANYADAN

MOTOR ALANA

1 KASK

1 ÇANTA

1 ELDİVEN

1 KASK FİLESİ

1 MASKE

1 GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

1 BRANDA

1 YAĞMURLUK

1 KİLİT

HEDİYE VERİYORUZ"

Tatile göndereni de ilk defa okudum :queen:

Valla şuan piyasada benim bildiğim kırmızısından başka yok..Yani bayiinin yalancısıyım..
Ama;
SEVPA yı biliyorsundur..Konuşmuştuk daha önceden sanırım..Oraya gidip fabrikayı aramalarını ve sormalarını rica edebilirsin..Recep bey yardımcı olur..

Bu arada ben grisini daha çok beğenmiştim tabii zevk meselesi :mrgreen:

siyah olsun ille de siyah :queen::queen::cherry::cherry: evet arastırdım yokmus siyah rengiher yerde sadece bazı bayılerde warmıs sanırım....
2006 mdel buldum bi tane 2. el bakalım kısmet o gibi gözukuyor yakında tamamen girerim mct ailesine az kaldı.....:wiinkk::wiinkk:

siyah olsun ille de siyah :queen::queen::cherry::cherry: evet arastırdım yokmus siyah rengiher yerde sadece bazı bayılerde warmıs sanırım....
2006 mdel buldum bi tane 2. el bakalım kısmet o gibi gözukuyor yakında tamamen girerim mct ailesine az kaldı.....:wiinkk::wiinkk:

Bende kesinlikle siyah taraftarıydım ama görünce siyahını..dedimki yok, bu değilmiş :)

hadi bakalım bekliyoruz :cat:

hangi motoru ve hangi fiyat ve şartla alanı gönderiyoz demiyor :))
bu nasıl bir kampanya inanılacak gibi değil:)

"Motosiklet alanı BEŞ YILDIZLI KUMBURGAZ MARIN PRINCESS OTEL de 4 gece 5 gündüz tatile gönderiyoruz. BEŞ YILDIZLI BU OTEL BAŞINIZI DÖDÜRECEK HAFTA İÇİ 4 GECE 5 GÜNDÜZ YARIM PANSİYON AÇIK BÜFE SABAH KAHVALTI AKŞAM YEMEĞİ AÇIK, KAPALI YÜZME HAVUZU, SAUNA, TÜRK HAMAMI, DİSCO, SAĞLIK KULÜBÜ HİÇBİR ÜCRET ÖDENMEYEN OTEL FALİYETLERİ ARASINDADIR
OTELİN İNTERNET SİE ADRESİ AŞAĞIDADIR

http://www.marinprincess.com

DİKKAT
ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ BANKA İLE PEŞİNATSIZ 36 AYA KADAR TAKSİTLİ ALABİLİRSİNİZ

CEP TELEFONUNUZDAN KREDİM YAZIP BOŞLUK BIRAKIN TC KİMLİK NUMARANIZI YAZIP 3280 E MESAJ GÖNDERİN 10 DAKİKA İÇİNDE TELEFONUNUZA GELEN CEVAP MESAJINI OKUYUN VE BİZİ

BU NUMARADAN 0212 462 84 48

ARAYIN YADA

BU NUMARAYA 0555 768 07 41

ÇAĞRI YAPIN

ARAYALIM

SADECE NÜFUS CÜZDANI VE İKAMETGAH İLE BU ARACI SİZE VERELİM

İŞBANKASI-MAXİMUM-AXESS-WOLDKARD-FORTİS WORLDKART-CARDFİNANS-ZIRAAT MAXİMUM-BONUS(GARANTİ-TEB BANK ,ŞEKER BANK ,İNG BANK ,DENİZ BANK) KARTLARINIZA PEŞİN FİYATINA 12 AY AKSİT YAPILIR.siyah ve kırmızı rengide var
ÜSTELİK KAMPANYADAN

MOTOR ALANA

1 KASK

1 ÇANTA

1 ELDİVEN

1 KASK FİLESİ

1 MASKE

1 GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

1 BRANDA

1 YAĞMURLUK

1 KİLİT

HEDİYE VERİYORUZ"

Tatile göndereni de ilk defa okudum :queen:

Beni ilgilendiren tatil kısmından çok k.kartsız 36 ay taksit imkanı sağlıyabileceklerini söylüyor olmaları.Aylık 80Tl civarı bi motor için neredeyse hiçbirşey..

Mesaj yoluyla kampanyanın devam edip etmediğini sordum sınırlı sayıda olarak devam ettiğini belirttiler.

Kesin kararımı verdıkten sonra telefonla teyit etmeyi düşünüyorum.

Sizce 2006 model olması büyük bir sorun çıkarırmı?

Beni ilgilendiren tatil kısmından çok k.kartsız 36 ay taksit imkanı sağlıyabileceklerini söylüyor olmaları.Aylık 80Tl civarı bi motor için neredeyse hiçbirşey..

Mesaj yoluyla kampanyanın devam edip etmediğini sordum sınırlı sayıda olarak devam ettiğini belirttiler.

Kesin kararımı verdıkten sonra telefonla teyit etmeyi düşünüyorum.

Sizce 2006 model olması büyük bir sorun çıkarırmı?

Son 3 yıl içinde satın alınan bütün MCT ler 2006 model zaten..

Ama bulaşma derim o ilana..Bak benden söylemesi..

bende kredi kartına taksitle oradan aldım . Teslimatda sorun çıkmıyor. firmanın servis işciliği kötü . kredi kartsız olanı banka kredisi kullandırtıyordu toplam maliyeti fazla gelebilir. Yani (peşin fiyatı / 36 ) olarak düşünme !.

Selam

Arkadaşlar motor Almayı planlıyorum bütceme Göre YBR 125 yada Mondail 250mct kulnan Arkadaşlara dansımak istiyorum sizce hangisi yakıt bakımdan benim için daha iyi olur ve yedek parca konusunda..

Arkadaşlar motor Almayı planlıyorum bütceme Göre YBR 125 yada Mondail 250mct kulnan Arkadaşlara dansımak istiyorum sizce hangisi yakıt bakımdan benim için daha iyi olur ve yedek parca konusunda..

bak dostum biri 125 cc bi makine diğeri 250 önce bunu ayırt et ikisiylede güzel başlangıçlar yapılabilir.Mct tarz motorudur yakıtı tabiki ybr den fazla ama şekili gücü çok çok güzel bence burda cogu kulanıcıların iilk motoru mct bana sorarsan başlamak için hiç kulanmayo bilmiyorsan ybr al neden çünkü ybryle düşüp kalka öğrenebilirsin motoru fakat mct ile biraz riskli olur bence başlangıç motoru için 125 150 cc bi motor güzeldir dediğim gibi mct tarz motorudur..
http://www.motosiklet.net/forum/mot...125-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
burdanda istediğin cevapları alabilirsin..

Başlangıç olarak ybr 125 tork olarak düşük sonuçta iki katı bir motor mct ybr'yi tavsiye ederim hem senin için iyi bir tecrübe olur yakıt olarakta cimridir. Mct torku tatmin edici gerçekten ama yakıt olarak öyle diyemeyiz.

ben başlangıç olarak mct kullanıyorum ve gayet ıyı oldu bence çunku hem agır motor hemde cok yakmıyoo yanı yenı baslamak ıcın ıyı bı secım bu motoru pert etsende cok fazla canın yanmaz sanırım fıyatı cok degıl bı kac yıl kullandıktan sonra satıp duzgun bısı alırsın ben ole yapıcam. he arada sorunlar cıkarı adamı fıtık edebılıyo ama kesınlıkle cok sey ogrenıyosun :)

2. vites atma sorunu ile motoru ERKALE motor'a bırakmıştım . Bugün aldım. :)
Garanti kapsamında (2 yıl garanti) yapıldı . gayet güzel olmuş . Garantisi bitmiş olanlarda 125işcilik + parça = 200- 250 gibi bir rakam çıkıyormuş.

Sebebi montaş sırasında şanzıman arası pullar eksik olabiliyormuş buda vitesden attırıp dişliyi bozuyormuş.

MaCiT kullanan arkadaşlar merak ettıgım bı soru war aranızda denıyenınız olduysa ve söylerse sevınırım mct nın depo kaca full lenıyor ve bi depoyla kac km gidiyor. kullanıs normal ayarda ne cok ne de az devırlı olarak soruyorum

merhaba mct forumunu uzun zamandır takip ediyorum.benim bir sorum var,motoru 5.viteste tam gazdada yarımgazdada 100'ü gecmiyor aldıgımdan beridir boyle,100 geldıgınde sanki arkadan biri tutuyor fakatgücüde hissettiriyor fakat hızlanma yok,dişlileri değiştirsem?ne yapmamı önerirsiniz.

herkese kazasız belasız sürüşler

merhaba mct forumunu uzun zamandır takip ediyorum.benim bir sorum var,motoru 5.viteste tam gazdada yarımgazdada 100'ü gecmiyor aldıgımdan beridir boyle,100 geldıgınde sanki arkadan biri tutuyor fakatgücüde hissettiriyor fakat hızlanma yok,dişlileri değiştirsem?ne yapmamı önerirsiniz.

herkese kazasız belasız sürüşler

3. viteste ani gaz vermeleri dene. tepkisini ölç. eğer bağırıp sonradan teki veriyorsa debriyaj balatan bitmiş olabilir. balatayı değiştirdikten sonraki performansına göre dişli düşünmelisin.

MaCiT kullanan arkadaşlar merak ettıgım bı soru war aranızda denıyenınız olduysa ve söylerse sevınırım mct nın depo kaca full lenıyor ve bi depoyla kac km gidiyor. kullanıs normal ayarda ne cok ne de az devırlı olarak soruyorum

servisten aldıgımda depo ışık yanacak kadar boştu ve dün itibarı ile 34ytl ye doldu

15 lt bir dolu depo ile iki kişi kullanıyorum arada basıyorum arada çekiyorum 330 fılan oldumu yenıden dolduruyorum heralde 20km daha gıder olur ama iki kişi tek başına 400 garantisi veririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar