Bor Power

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ben bmw 1200 gs kullanıyorum motosiklet 60000 de ve sanırım motorda aşınma var rahat çalışmıyo ve hararet çabuk yükseliyo bor power kullanmayı düşünüyorum eğer içinizde kullanıp sonuçlarını gören varsa lütfen yardımcı olsun. teşekkürler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hemen şu topiğe zıplıyorsun araştırma yapmaya üşenen yeni üye :)

http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/17880-bor-power-yeni-yag-katki-maddesi.html

Konuyu okursan birşey sormana gerek kalmayacaktır. İlle de sormak istersen _OLD_ üstadımız online şu an, kendisi sorulara sabırla cevap vermektedir. Sana da yardımcı olacağını sanıyorum.

valla ben o üstadımıza aklıma takılan şeyleri pm olarak sordum bi cvp alamadım next step nedir:)

Tam linki kopyalıyordumki benden önce davranmışlar.Ben yinede yazayım.
Bor hakkında link :
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/17880-bor-power-yeni-yag-katki-maddesi.html

Bor senin olayını çözmez.60000 binde elbet bir aşınma vardı ama aşınma hararet yaptırmaz.Mesela termostat açmıyorsa hararet yapar.Fan çalışmıyorsa hararet yapar.Timing bozuksa hararet yapar.Senin bigisayara bağlatıp baktırman gerekiyor.

Ürünün sitesinde zaten aşınmış, rektefiye isteyen motorlarda kullanılmaması gerektiği yazıyordu. Sanırım buna istinaden sana yaramaz diyorsunuz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 PM ----------

valla ben o üstadımıza aklıma takılan şeyleri pm olarak sordum bi cvp alamadım next step nedir:)

Boşevr PM'i, sayfada sor ki soru-cevaptan başkaları da faydalansın bence. Forumun amacı da bu değilmidir. PM göndermede Next Step diye birşey yok, bunu mu kasdettin bilemiyorum ama.....

Son düzenleme:
Ürünün sitesinde zaten aşınmış, rektefiye isteyen motorlarda kullanılmaması gerektiği yazıyordu. Sanırım buna istinaden sana yaramaz diyorsunuz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 PM ----------

Boşevr PM'i, sayfada sor ki soru-cevaptan başkaları da faydalansın bence. Forumun amacı da bu değilmidir. Ha ama ille PM'den sormam lazım diyorsan, Next Step sonraki adım demektir.

forumda hele ki bu tarz topiklerde her kafadan bişey çıkıyor soruyu sorduktan sonra doğru cevabı alamıyoruz.bende onun için bilen birisine danışmak istedim.Ayrıca next step derken pm ye cevap gelmedi bi sonraki adım ne gibisine bi espri yapmıştım ama yanlış anlaşıldım sanırım.yoksa next step in türkçe karşılığını sormadım:)

forumda hele ki bu tarz topiklerde her kafadan bişey çıkıyor soruyu sorduktan sonra doğru cevabı alamıyoruz.bende onun için bilen birisine danışmak istedim.Ayrıca next step derken pm ye cevap gelmedi bi sonraki adım ne gibisine bi espri yapmıştım ama yanlış anlaşıldım sanırım.yoksa next step in türkçe karşılığını sormadım:)

Benim kafa yorgun, ben anlamamışım. Sayfada doğrudan kendisine hitaben sor o zaman :)

Aynen katılıyorum yeni ve sıkı motor hararetli çalşır biraz. soğutma sisteminde sorun olabilir. Ben STP tarzı kapkatı kıvamdaki katlılardan kullanmanızı tavsiye ederim. Sıfırdan beri CG ye kullandık hala kullanırız.:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar