Suzuki DR650SE SM :)

Arkadaşlar buda benim Suzim, ilk motorum. 06.03.09'da aldım 6 ayda bu hale geldi. umarım beğenirsiniz

1-1.jpg

2-1.jpg

4.jpg

10.jpg

6.jpg

8.jpg

3.jpg

5.jpg

7.jpg

9.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 PM ----------

Eski Yeni fotolarrı

big_12059125_1084941_fmkj780.jpg

10.jpg

Son düzenleme:
İlk halinin fotoları yok ama bu haliyle gayet güzel kazasız belasız binmek nasip etsin.

Serkan abim hoşgeldin MT'ye :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Yine söylüyorum gerçekten çok güzel olmuş...

beğenmek ne kelime çok güzel olmuş güle güle kullan hocam allah kaza bela vermesin

Çok çılgın bişey olmuş bu yahu...:p Kazasız belasız kullanın inşallah:rendeer:

iyi niyetleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar :) hepinizin tekeri düz bassın, kazasız belasın sürüşler
hoşbuldum Ozan'cım

merhaba,motosikletinz çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın inş..
motosikletiniz hakkında bşrkaç sorum olacak dijital gösterge çok hoşuma gitti ürünün markasını ve nerden temin ettiğinizi yazabilir misiniz?gidon ve km saati çok uyumlu olmuş..

işte motor budur...:cat:

naz yapmam kaprisi sevmem sahibimi üzmem der gibi...

Son düzenleme:

szr

Hocam uzun yola gider mi bunlar:silent: Güç babında sormadım yanlış anlaşılmasın ; konfor babında :)

merhaba,motosikletinz çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın inş..
motosikletiniz hakkında bşrkaç sorum olacak dijital gösterge çok hoşuma gitti ürünün markasını ve nerden temin ettiğinizi yazabilir misiniz?gidon ve km saati çok uyumlu olmuş..

beğendiğinize sevindim, km saatini yurt dışından arkadaşıma getirttim, marka model ismi: Trail Tech Vapor Computer Suzuki DR 650 (ebayda mevcut:) gidon da rental fatbar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------

Hocam uzun yola gider mi bunlar:silent: Güç babında sormadım yanlış anlaşılmasın ; konfor babında :)

konfor sanırım göreceli bi kavram ve benim ilk mtorum olduğundan karşılaştırma yapamam ama max günde 300km yaptım, fazla yormadı.

beğendiğinize sevindim, km saatini yurt dışından arkadaşıma getirttim, marka model ismi: Trail Tech Vapor Computer Suzuki DR 650 (ebayda mevcut:) gidon da rental fatbar

acaba bağlantıları nasıl oluyor diğer motosikletlere uyma şansı varmıdır?birde sadece km yi mi gösteriyor? size geliş fiyatı ne oldu ? çok soru sordum k.bakmayın :)

acaba bağlantıları nasıl oluyor diğer motosikletlere uyma şansı varmıdır?birde sadece km yi mi gösteriyor? size geliş fiyatı ne oldu ? çok soru sordum k.bakmayın :)

orjinal dr650se de devir saati yok bu buji ateşleyicisinden devir durumunu bujiden sıcaklığı radyatör hortumundan harareti, janttan hızı ölçüyor, yol bilgisayarı diyebiliriz max çıktığın km vs. biçok bilgiye ulaşabiliyosun yurt dışı satış fiyatı 110$ yaklaşık. ben dr650 uygun olanı satın aldım model adındanda anlaşılıyor, başka marka model içinde var ama araştırmak lazım.

orjinal dr650se de devir saati yok bu buji ateşleyicisinden devir durumunu bujiden sıcaklığı radyatör hortumundan harareti, janttan hızı ölçüyor, yol bilgisayarı diyebiliriz max çıktığın km vs. biçok bilgiye ulaşabiliyosun yurt dışı satış fiyatı 110$ yaklaşık. ben dr650 uygun olanı satın aldım model adındanda anlaşılıyor, başka marka model içinde var ama araştırmak lazım.

ebayde daha uygun fiyatlı olanlarıda gördüm onlar fonksyonlar düşük olabilir bide her motora uyabileceğini bilsem..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar