motosiklet.net den örnek davranış

Akileos arkadaşım makineler güzelmişte sende ki cidden o makinalarla bu kadar kötü çekim yaptı isen daha düşük makinalarla aman diyim :p ama şaka bi yana ellerine emeğine sağlık :cat: :rendeer:

Akileos arkadaşım makineler güzelmişte sende ki cidden o makinalarla bu kadar kötü çekim yaptı isen daha düşük makinalarla aman diyim :p ama şaka bi yana ellerine emeğine sağlık :cat: :rendeer:

eee makineler profosyonel kullanıcılar prof demedimki...:queen::p

o yüzden o makinalar harcanmasın sen bana getir bende kalsın ben kullanıyım :p prof ellerde bi işe yarasınlar :p

o yüzden o makinalar harcanmasın sen bana getir bende kalsın ben kullanıyım :p prof ellerde bi işe yarasınlar :p

ilk görüldüğün yerde topuklarına sıkacam :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------

gürkan ağa yaşlandı artık ihtiyarladı gözleri görmez falan :queen: ben alayım o makinaları kesin kararlıyım :p

duymadım görmedim :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk görüldüğün yerde topuklarına sıkacam :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------

duymadım görmedim :bounce:

Yavaş sık :bounce:

Aaaa Gürkan Abim buradamıydın sen yaaa :) bende boy kazık kadar sende pigme kadar aradaki boy farkından duymazsın diye şey ettiydim ama duydun demek :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 PM ----------

Yavaş sık :bounce:

biricik aşkım korumam :rendeer:

Aaaa Gürkan Abim buradamıydın sen yaaa :) bende boy kazık kadar sende pigme kadar aradaki boy farkından duymazsın diye şey ettiydim ama duydun demek :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 PM ----------

biricik aşkım korumam :rendeer:

::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim:::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim:::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

hahah bebegim ne zaman 2 miz aynı topiğe dalsak sevgi pıtırcıkları topiği gibi oluyor topic

hahah bebegim ne zaman 2 miz aynı topiğe dalsak sevgi pıtırcıkları topiği gibi oluyor topic

Kurşunlar yerine çiçekelr havada uçuşsun bitanem

Dimi Gürkan abi :wiinkk:

ozaman buralar bizi bozar biz kaçalım...:queen::queen::queen:

hadi hepinize iyi günler havada güzel biraz yol yapalım bari...:rendeer:

bende seni seviyorum askımmm :kalbim:

gürkan abi sende evde kaldın artık anla bunu :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar