musticim biyorum la :cherry:
zaten bahsettiğim burdakiler değil orda burun kıvıranlar![]()
Ah kafam yarıldı...:queen:
musticim biyorum la :cherry:
zaten bahsettiğim burdakiler değil orda burun kıvıranlar![]()
Akileos arkadaşım makineler güzelmişte sende ki cidden o makinalarla bu kadar kötü çekim yaptı isen daha düşük makinalarla aman diyimama şaka bi yana ellerine emeğine sağlık :cat: :rendeer:
o yüzden o makinalar harcanmasın sen bana getir bende kalsın ben kullanıyımprof ellerde bi işe yarasınlar
![]()
neden olmasın ama bu lafı gürkan ağa duymasın..ailenin şipşakcısıdırda kendisi...![]()
o yüzden o makinalar harcanmasın sen bana getir bende kalsın ben kullanıyımprof ellerde bi işe yarasınlar
![]()
gürkan ağa yaşlandı artık ihtiyarladı gözleri görmez falan :queen: ben alayım o makinaları kesin kararlıyım![]()
ilk görüldüğün yerde topuklarına sıkacam :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------
duymadım görmedim :bounce:
Yavaş sık :bounce:
Aaaa Gürkan Abim buradamıydın sen yaaabende boy kazık kadar sende pigme kadar aradaki boy farkından duymazsın diye şey ettiydim ama duydun demek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 PM ----------
biricik aşkım korumam :rendeer:
::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim:::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
hahah bebegim ne zaman 2 miz aynı topiğe dalsak sevgi pıtırcıkları topiği gibi oluyor topic
::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim:::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
hahah bebegim ne zaman 2 miz aynı topiğe dalsak sevgi pıtırcıkları topiği gibi oluyor topic
başka yere canım başka yere sessiz sakin olan bir sürüyer var