Tamam ona eyvallah. Zaten bu şekilde bir para döngüsü olması gerekli fakat mantıklı düşünürsek o parçanın maliyeti 10TLyi geçmez hatta o kadar bile tutmaz diye düşünüyorum. Sonuçta sabit bir kalıpları var o kalıba bir parça plastik döküyorlar ve iş bitiyor. Böyle bir parçaya 65tl verilmemeli. Motosiklet firmaları grenajları hep böyle pahalıya satıyor. Belki satışlar azalırsa gerçek değerine satacaklar diye düşünüyorum ben. Şimdi fiyatla ilgili kanuni'yede e-mail göndereceğim. Motorun tüm grenajları neredeyse motorun fiyatını bulacak yani

benim zoruma giden kısım bu. ve onarımı mümkünse bu kadar zarara girmemek daha mantıklıdır diye düşünüyorum...
O grenajlar hep tescillidir.Motosiklet üreticisinin o tescilli grenajını hiç bir plastikci izin almadan yapamaz.
Zaten senin o" sabit kalıp" dediğin şey deli paralara malediliyor.Bunun plastik enjeksiyonu ıvırı zıvırı da kaç tane motor parasıdır bilsen aklın durur.
Böyle bir işletmenin çalışması için günde en az bir kaç yüz tane aynı parçayı üretmesi lazım.Toplamda o kalıbın maliyetini çıkarabilmek için en az bir kaç bin tane üretmesi lazım?Kime satacak?
o yüzden plastikçiler senin grenajın yerine leğen üretir

Ha dünyada hiç bir motorlu aracın yedekparçalarının tektek satılması halinde fiyatı o aracın toplam fiyatıının altında olamaz Bu otomobilde de,traktörde de motorda da böyledir.Üretici onları toptan aldığı ve bir araya getirdiği yada bizzat ürettiği için 100 Tl ye mal ediyorsa sen de aynı parçalarla toplamaya kalksan 200 TL ye mal edersin.