motorum çalındı lütfen yardım edin

geçmiş olsun arkadaşım inşallah bulursun ya işte sırf bu yüzden kasko yaptırmak gerekiyor.
250 cc altındaki motorlar, "tamamen kapalı ve kilitli" bir yerden çalınmadığı sürece, kasko tarafından karşılanmıyor.
bir de topicin açılış tarihine bakın. daha dün çalınmış gibi mesajlar atılıyor :)

arkadaşlar sırf bu yüzden motor alıp almama konusunda karar veremedim zaten motor konusunda evdekilerle papazım bir de aldıktan sonra çalınırsa ben ne halt yerim ... hemde krediyle almayı düşünüyorum..

abi büyük geçmiş olsun ,, ama hiç kimsenin hakkını kimsede kalmıyacagını da bil bir gün haklı kazançla alınmış bir mal mutlaka sahibini geri bulur ben buna inanıyorum.

kasko..

geçmiş olsun kardeşim...ucuz motor demeyin arkadaşlar yılda 1000 ytl ye üstelik taksitle..kasko yaptırın motoru değil alınterinizi sigortalayın anlayacagınız...bu işsizlikte bana göre bu en iyi günler gelecek daha kötü..üzülme en iyisini alırsın inşallah...

baba gerçekten üzüldüm, umarım en yakın zamanda bulursun. sultanbeyliden, summani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence el ilanı dagıtalım derim. :cyclopsan
ama hepimizin ilanları bir arada kısa - açık ve net olmalı.... :silent:
ve bunları yolda tüm motorculara kuryelere yunuslara tanıdık tanımadık her yere bıkmadan usanmadan dagıtıp ilgilenmeliyiz. bugün bana yarın başkasına zarar veriyor bu o..pu çocukları.... sizde birşeyler düşünün... :cat:
fikir cimlastiğiyle güzel bişeyler ortaya koyabiliriz. :cherry:

calısmıs motoru bulmak ölüm abi sen nediyon adamlar herseyini degiştiriyor.adamlar artık uzman olmus baksana herkezin motoru calınıyor:Snediyim insallha cıkar biryerlerden gecmis olsun

buyuk gecmiş olsun... zor bir durum olsa gerek...
umarım basına bir iş gelmeden-parcalanmadan- bulabilirsin motorunu.

profi66' Alıntı:
umudun olmasın arkadaşım motorunu oralarda bulamazsın, zira biz bulamadık.
bizim duyumlarımıza göre ıstanbulda çalınan motorlar dış semtlere veya izmit adapazarı tarafına gidiyormuş. bizim burdaki ricamız şu olabilir KİMSE FİYATINA KANIP UCUZ DİYE EVRAKSIZ MOTOR ALMASIN VEYA EVRAKLARINI İYİ KONTROL ETSİN. unutmayın ki hırsız bir gün sizin de kapınızı çalabilir, onları teşvik eden bizleriz çaldıkları malı satacak yer bulamasalar turşusunu kurmak için çalacak değiller herhalde.

umut herzaman insanın yanındadır ama senin içinde bulunduğun çok zor bir durum çünkü gerçektende bu anlatılan doğru... eskişehir de çalınan bisikletleri antalya da bulabilirsin... benim de geçen sene bisikletim çalındı ama yapacak bir şey yok... tek yapmamız gereken kişisel değil toplu bir biçimde bu o.... çocuklarına mekan tanımadan dışlamaktır.... çünkü cezalarımız hiç caydırıcı değil... hırsızlardan açlıntı mal alanların allah belasını versin...

ikt

evrakız motorsiklet arıyorum

arkadaşlar evraksız motor arıyorum köyde kullanmak amacıyla almak istiyorum ilgilenen arkadaşlarla konuşmak istiyorum bu konuyu

of be abi çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm hırsızlık kadar or...çocuğu iş yok sen çalış çabala alın terinle bi motor al bi ib.. gelip çalsın.Neyse takma kafana inşallah bulunur...

o...luk hırsızlıktan dana namuslu bir iştir.
i...nelerde hırsızlardan daha gururludur:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 PM ----------

arkadaşlar evraksız motor arıyorum köyde kullanmak amacıyla almak istiyorum ilgilenen arkadaşlarla konuşmak istiyorum bu konuyu

başlığı hortlatmışsın bende yeni sandım. bide bunu yazmak için bu başlığı niye seçtin anlamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar