- Konu Yazar
::sapkaa:
iyasada cok jawa var ancak parcası zor bulunuyor bu konuda bildiginiz usta yada stogu olan parcacı varmı büyüklerim olarak sizden bilgi istiyorum 
Herhalde 25 sene oldu, bir tane chooper'a benzeyen bisey yapmistim.
Dedemin Jawasiydi.
O zamanin sartlarinda neler neler bulmus takip takistirmistik.
Simdi bulmasi biraz zor olur herhalde.
Istanbul'da birak Jawa'ciyi, Jawa'yi bilen kaldi mi acaba?
Sen Jawa diye sorarsan muhtemelen Java programlama dili ya da script anlarlar.:cherry:
Ulem duygulandim simdi.
Hey gidi gunler...:salut:
Istanbul'da eski ustalari bulursan, hepsi yardimci olur.
Bir zamanlar çok ekmek yediler Jawa'lardan....:cat:
güzel yalıda keskin motordan her türlü parça temini ve tamiratnı sağlaya bilirsin...
Java Calssiclere bende hastayım, antalyanın bir köyünde kullanmıştım yalnız mz tarzı bişeydi biraz daha mobilete benzer bişeydi.Yani 100-150 ccyi geçmezdi tahminim ama kullanması keyifli bi makine.
Parça problemi olduğunu sanmıyorum,antalya,alanya,konya,manisa,G.antepşehir ve ilçelerde kum gibi jawa mevcut, ve oralarda parçada bol eminim.

tam bir klasik cok hosuma gitti bu motor
http://www.sahibinden.com/karta_taksit_yapilir_250_cc_clasik1969-69WQQaXQQ16920282WQQpXQQdisplayitem
tam bir klasik cok hosuma gitti bu motor
http://www.sahibinden.com/karta_taksit_yapilir_250_cc_clasik1969-69WQQaXQQ16920282WQQpXQQdisplayitem
Jawayı küçümseyen kişi motorcu olamaz ya da motordan anlamıyodur!
doğru söylüyorsun ben alanyadayım burda japondan çok jawa vardır heraldehele yaylalara doğru gittikçe başka motor göremezsin jawa şimdiye kadar yapılmış en iyi motosiklettir
250 cc tork canavarı hatta babamdada var bir tane jawaya binen adamlar nedense başka motosikletleri beğenmezler ben suzuki an 125 aldığımda bu kadar parayı heryeri plastik motoramı verdim 3 senede dökülür bu heryeri motor olsa ne olur diye kendi kendine söylendiydi
jawa parçaları bulmak buralarda zor değil hatta elinde bi jawa varsa 1000 1250 tl arası krom kaplama rektefe boya dahil fabrikadan çıktığı hala getiren ustalar var alanya sanayisinde
bu fotoğrafta bi ara gezmeye çıktığımızda yolumuzu kaybetmiştik yol tarifi için durdurduğumuz bi dayının resmi
hatta dayının sölediklerin hala aklımda elini bizim motorlara doğru kaldırıp yol toprak yavaş gidin düşersiniz bu moturların lastikleri ufak depesi üstü dikilirsiniz demişti yol boyu gülmüştüm :queen:
![]()