Merhabalar ben bir dahaki ehliyet dönemini beklemek zorunda olduğum için aralık ayına kadar 250MCT maceramı ertelemek zorunda kaldım

ama iyi de oldu çünkü daha çok inceleme ve düşünme fırsatım oldu. Şimdide kafamdaki sorular şunlar Tiger 250 istiyorum aslında sıfır MCT parasıylada 2. el bir tiger alabilirm ama bugüne kadar telefondan mp3 çalarına telefonuna hatta mouseuna kadar hiçbir ikinci el üründen bir verim alamadım hepsi elimde patladı o yüzden son 2-3 senedir ikinci el hiçbirşey almayacam diye yemin ettim kararımdan da gayet memnunum

en azından garanti iade gibi bir şansım oluyor bir sorun olsada. Şimdi demek istediğim ben Tiger'ın 0'ını alamadığım için MCTye yöneldim fakat bugüne kadar çıkan sorunların hepsinin halledildiğini ama bu arka tekerdeki tellerin ve yağ akıtma sorununun (keçeden kaynaklı) çözülemediğini görüyorum. Bilmiyorum doğru anlamışmıyım. Bu tellerin kopmasına ve keçelerin erimesine bir çözüm varmıdır varsa maliyeti nedir yada maliyetsiz nasıl olur? Bu motorun gerçekten sorunlu bir motor olduğu çok açık ortada bunu kabullendim. Sonuçta herkesin gönlünde bir harley, honda yatıyordur. Verdiğim paraya göre beklentilerimi ayarlıyorum ama sorunları çözülemeyen bir motora veremem bu parayı. Ufak tefek sorunları elbette olacak dediğim gibi 3000liraya derin dondurucu firmasının çinlilere yaptırıp getirttiği bir motordan beklentim çok değil ama yinede bana keyiften çok huzursuzluk vermesini istemiyorum. Cevaplarınıza göre Tiger alternatifini daha ciddi düşünücem yada MCT için ehliyet bekleyeceğim. Şimdiden teşekkürler.