Yazılı Basın Haberleri..

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen: :queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

bitiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen:v :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen:vvvvv:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen:

::plus1:: hatta 1000 :queen: :queen:
yeni haberleri bekliyoruz kadir :queen:

Bugünün Haberleri...

YAZILARI DAHA NET OKUMAK İÇİN RESMİ BÜYÜTÜNÜZ..

haber alma özgurlüğümüzü kısıtlamayın daha cok tarafsiz habercılık beklıyoruz haberlerı para karşılığı halktan gızlıyormuşsunuz
bu mu sızın gazetecılık anlayışınız ufak paralara satılmayın halka özgür haberlerınızi yayımlayın

haber alma özgurlüğümüzü kısıtlamayın daha cok tarafsiz habercılık beklıyoruz haberlerı para karşılığı halktan gızlıyormuşsunuz
bu mu sızın gazetecılık anlayışınız ufak paralara satılmayın halka özgür haberlerınızi yayımlayın

basına "satılmış medya" yakıştırmasını yapmanız size hiç yakışmadı.. tarafsız haber yapıyoruz. Herkes bunu biliyor, kimseye taraf olduğumuz yok. Bu sözlerinizi talihsiz bir açıklama olarak kabul ediyoruz..

yaptığınız yalan yanlış haberler ile komşum sayın gurkan bey gururuna yapılan hakaretlerden dolayı intahara kalkıştı kendisini zor ıkna ettık
[/U

sonra toplantı yaptık avukat secmek için bız bu basın dan davacı olacağız dedık susmayacağız

butun komsular toplandık destek olmak için
[URL=http://img198.imageshack.us/my.php?image=222413.jpg]

kımılerımız yorgun düştu uyuya kaldı ama yılmadık

gec saatlerde desteğimiz buyudü cığ gıbı haksızca yapılan haberlerı komsumuz gurkan beyı savunmak için

avukat

kadir bizim küçük ss motorcuyuda bir manşet yapta görsün abisi :p şöyle janjanlı sabah gazetesi olsun ama :)

avukatlarımızı sectık sızlere tanıtıyorum

sayın gurkan bey bu desteğimizden kuvvet alıp ıkna oldu aşağı yanımıza indi cok mutlu olduk

üşüyen arkadaşlarımız da mutlu oldu

sonra gurkan bey konuşma yaptı

ben bu destekle kaleleri feht ederım dedi

ellerine saglık tam bi makara olmus yarınkı gazetede neler var acaba :silent:

yaptığınız yalan yanlış haberler ile komşum sayın gurkan bey gururuna yapılan hakaretlerden dolayı intahara kalkıştı kendisini zor ıkna ettık

sonra toplantı yaptık avukat secmek için bız bu basın dan davacı olacağız dedık susmayacağız

butun komsular toplandık destek olmak için

kımılerımız yorgun düştu uyuya kaldı ama yılmadık

gec saatlerde desteğimiz buyudü cığ gıbı haksızca yapılan haberlerı komsumuz gurkan beyı savunmak için

avukat
Yalancı şahitler sizi yalancının mumu yatsıya kadar yanaar merak etmeyin. Ben etrafımdakileri dost biliyordum.demek yanılmışım aslını astarını öğrenmeden yorum yapmışsınız Sinan bey sizi kın kın kınyorum. :farao:Kendiside aşağıda göreceğiniz gibi itiraf etmiş boruların hepsini döşemediğini.:cat:
Asılsız bir haber yapmışsınız.Gürkan beyin yeşil renkli motosikletini patlıcan moruna ben boyamadım Gürkan fanatiklerinden biri yapmıştır suçu benim üzerime atmak için bu bir komplodur.
yazık yazık.... :)
Sendemi İsmaiiiil:farao:
seniyakaladıgım yerde elimdeki döşenmemiş pimaşları ne yaptığımı görürsün mahkemelerde söründürecem seni:bounce:

Sayın Gürkan bey burada kendisi itiraf ediyor malzemeden çaldığını bunu niye görmüyorsunuz Gürkancılar Ve medya
Bak kendin itiraf ediyorsun döşemediğin pimaşların elinde olduğunu .Şimdi yaktım seni .Bak aleyhinde kullanabileceğim bir delil daha.:pr::queen:

Buda benim Gürkana cevabım.
Neyse ben bu yolları tek başıma geçerim.
Sayın medya Gürkanın bu itirafına neden yer vermediniz. Taraf tutmayın. Neden yazmıyorsunuz 3 sene akıl hastanesinde kaldığını Gürkan beyin lütfen.:queen:

Bu fotoda hastaneden kaçıpta görevliler tarafından yakalandığı an.!!!!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar