Sencer (yürekçe) gelmiş, hoşgelmiş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldin :rendeer: Malum iş dolayısiyle orada bulunamayacağız :pale:

terbiyessiz seniiiiiiiii :cherry:

( hem ben 500cc altı ile muhattap olmuyorum, 150cc altıyla ilgilenen menajerimle konuşun lütfen :p:p:p )

bunlar tehlikeli cümleler.. demedi deme ibrahim yarın öbürgün basına yansır, pişman olursun..

::meleeek:::meleeek:::blusssh:::blusssh:

Mersin İl Temsilcisi
bunlar tehlikeli cümleler.. demedi deme ibrahim yarın öbürgün basına yansır, pişman olursun..

::meleeek:::meleeek:::blusssh:::blusssh:

bu bizim asla önemsemediğimiz bir konunun espirisidir. hüseyin 150 lik yuan kullanır, ben gs 500 kullanırken sürekli gezielre beraber çıkardık ve sürekli beni geçer kendileri ve sonra "abi sen 500cc kullanyosun ama ben seni hep beklemek zorunda kalıyorum" der. ben geze geze gitmeyi secverim, o ise basar gider...
böyle işte, şimdi ben daha büyük makina alınca daha yavaş gidecem zevki çıksın diye, bu sefer hüseyin çıldıracak. geziden dönüğşte hüseyin yine yolda kalacak ve ben onu çamaşır yine ipiyle çekecem :queen::queen::queen:

( sen dert etme hem, bizi bilen biliyoooor :wiinkk::bounce: )

bu bizim asla önemsemediğimiz bir konunun espirisidir. hüseyin 150 lik yuan kullanır, ben gs 500 kullanırken sürekli gezielre beraber çıkardık ve sürekli beni geçer kendileri ve sonra "abi sen 500cc kullanyosun ama ben seni hep beklemek zorunda kalıyorum" der. ben geze geze gitmeyi secverim, o ise basar gider...
böyle işte, şimdi ben daha büyük makina alınca daha yavaş gidecem zevki çıksın diye, bu sefer hüseyin çıldıracak. geziden dönüğşte hüseyin yine yolda kalacak ve ben onu çamaşır yine ipiyle çekecem :queen::queen::queen:

( sen dert etme hem, bizi bilen biliyoooor :wiinkk::bounce: )

şimdi sencerim kıvırma bu cümleler seni kurtarmaz.. listemdesin artık.. çok yakında manşet olursun.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen: hele bi gel de bakıcaz.. :bounce:

şu konunun 1 ve 3 üncü sayfasına bi bak istersen..
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/67765-yazili-basin-haberleri.html

Mersin İl Temsilcisi
şaşırdımmmm

YT_SERVAN (DİLAVER)
GKN
METEHAN
sizlerin yardımları sayesinde hayallerimdeki motorun sahibi olabildim. inşallah 8 ekimde otobüse binicem ve 9 ekim cuma sabahaı orda olucam. sizlerle tanışmaktan büyük onur ve zevk ( yanlış anlaşılma olmasın, ruhani zevk :p )duyacağım :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 AM ----------

bu arada motoruma bir adet motosiklet.net stickerı( bana ve mersindeki arkadaşlara) ve bir adet L beden tişört istiyorum. gelmişken ne varsa alıp döneyim.

nihayet yolun sonu bu kadar sitede konuşuyoruz ve nihayet karşılaşıcaz inş hiç biyere kaçma geliyorum:rendeer:

şaşırdımmmm

YT_SERVAN (DİLAVER)
GKN
METEHAN
sizlerin yardımları sayesinde hayallerimdeki motorun sahibi olabildim. inşallah 8 ekimde otobüse binicem ve 9 ekim cuma sabahaı orda olucam. sizlerle tanışmaktan büyük onur ve zevk ( yanlış anlaşılma olmasın, ruhani zevk :p )duyacağım :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 AM ----------

bu arada motoruma bir adet motosiklet.net stickerı( bana ve mersindeki arkadaşlara) ve bir adet L beden tişört istiyorum. gelmişken ne varsa alıp döneyim.

F için bilgi almak istemiştin ama GSR 600 de doğru bir karar olmuş hayırlısı olsun CUMA tanışmak üzere hoşçakal...

Mersin İl Temsilcisi
akadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum. az sonra servise binip otogara gidicem... artık istanbulda görüşürüz :)

yarın bakalım ruhsat trafıkte üstüme alyorumda yetışırse gelırım tam olarak nerde oluyo bu vefakar cafe:silent:

güncel

kafe adresi vefa boza cısının 150 metre ilerisi kafe vefakar :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyorum beni tanırsınız aslında:) bugun antientelide alip yanıza gelmeyi düşünüyorum gürkan abi telefonun açık olsun adres için arıcam buraların yabancısıyım da :)

merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyorum beni tanırsınız aslında:) bugun antientelide alip yanıza gelmeyi düşünüyorum gürkan abi telefonun açık olsun adres için arıcam buraların yabancısıyım da :)

antientelide tanımam senide :queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Akşam ben de mekanda olacağım.
Görüşmek üzere MT haklı...
:)

ben gelemiyorm,malum dükkan var...

herkese selamlar.... yürekçeyle konuştuk ama,bakalım bir çare düşünecez artık.

saat kaça kadar ordasınız? yada sonraki plan nedir????????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar