ok!! bu da çok yararlı bir bilgi![]()
peki motorun nerresinde bu müşür :cherry:
ok!! bu da çok yararlı bir bilgi![]()
tecrübeli adam nasıl belli oluyo ama:cherry::cherry::cherry:
baya baya öğrendik motorun sağını solunuc800 leri alınca cok mecbur kalmadıkça servise gitmicez regal sayesinde mert.elimiz tornavida tutmayı öğrendi valla:cherry::cherry::cat:
peki motorun nerresinde bu müşür :cherry:
Tekrar selamlar...
RR DD250E-9 için devir masrafları ne kadar tutuyor? Bilen var mı?
www.rAptorriders.net olmasın o hocam![]()
kardeş regalden şaşma derim...bisan kullanmadım ama parça sıkıntın olmaz..ayrıca su soğutmalı motor...jantlar telli değil ..çekişi çok iyi... ama t gidonlar virajlarda biraz sıkıntı...şehir içinde kullanıcaksan kısa şasi al derim..manevra kabiliyetin yüksek ve radyatör çift fanlı...uzun şasilerde sıcak bölgelerde çok sıkıştırırsan su kaynattırırsın...o motor bizimkilerden bi 15 kg daha ağır..ben 0- 100 km/h kalkışta 10-12 metre fark atıyorum uzun şasili olan regale...boyun 1.80 altındaysa kısa şasi al derim
hocam T gidon olan modeli beni daha bir cezbetti.Normal olanı da çok hoş ki iki regal arasında kritik konularda bir fark yokmuş forumdan okuduğum kadarıyla parça servis veya problem vb..Dezavantajlarını zevk için göze alıyorum açıkçası t gidonun ve saydıklarınızda gerçekten doğru ancak kanım kaynadı.Bisanı V motorun az titreşimi ve fiyatı yüzünedn hala eleyemedim malum arada bir devir parası fark var :/ tabi bu tel jant olayı benim de canımı sıkıyor açıkçası motor da biraz fazla uzun ince.Gidip görüp karar vermeye çalışacağım
Selam forumlardan okuduğum kadarıyla regal üzerine cruiser yok diyorlar bir yanda da mondial 250 mct de duruyor fiyatı 2.el regale göre daha uygun sanırım ama yinede regal hem uzun yolda hemde yakıt tüketiminde hemide yedek parçada(yazarken farkediyor insan)
farklı diğerlerinden
Bu arada b ehliyetini yeni aldım a2 bana kaça patlar acaba bileniniz varmı?
bende almayı düşünüyorum 2.el buldum 2.300 e 15 binde temiz görünüyor ancak 34 plaka olması ve benzin göstergesinin olmaması beni tedirgin etti bursada bildiğiniz iyi bir yetkili servis varmı:silent: