slm arkadaşlar yeni bi motor aldım hyosung gv250 ve antalyada yasıyorum bakım vaktı geldi nerde bulabilirim servisi yada nere gitmek gerek antalyanında yabancısıyım.10000 bakımı yapılacak neler yapılması gerek
Çok basit, toplantı var diyeceksin motorcu arkadaşlarla, o gelmeyecek tabiki, sonrasında anlatacaksın" herkez eşi-sevgilisi ile gelmiş" diye sömürü yapacaksın, olmadı her akşam "motorla gezicem" diyeceksin, ya ne var bu motorda ,yada napıyor her akşam diye merak edip gelecek,yada seni terk edecek.![]()
gv 250 konusuna bakabilirsin bunun için veya (hyosung internet sitesi kapalıı olduğğundan) http://www.stkanuni.com.tr/Servisler.aspx sayfasıından bakabilirsin kanuni ile motorlar aynıı motor neticede sadece isim farklı :cat:
bu arada motor almak isteyen arkadaşlar beni arayabilir konuşuruz.
Linki de atayım da numaramı oradan alabilirsiniz ilgilenen varsa
Kendi motorumu satabilsem hemen ilgilenirim ama şimdi sezonda bitti motor satışları iyice durdu yoksa benim de alacığım motor gv250.
Merhaba Arkadaşlar,
Dün talihsiz bir olay oldu, paylaşmak istedim.
Sabah motorun muayenesini TUV de yaptırdıktan sonra hanımın işyerine gidip bir çay içeyim dedim ve motoru da kaldırım kenarına park ettim. 30 dakika sonra geri döndüğümde motorumun ön çamurluğunu kırılmış olduğunu gördüm. Çarpan vatandaş da kartını bırakmış sağolsun! Aradım, aracı ile geri giderken görmediğini ve çarptığını söyledi. Siz tamir ettirin, ben ücretini veririm dedi. İyi ki motor düşmemiş, sadece ön çamurluk kırılmış.
İstanbul a gidip parçayı alayım dedim, fiyatı duyunca şok oldum: 400 lira (orjinal parça). Almadan önce çarpan arkadaşı arayıp söyledim, o da şaşırdı ama yapacak bir şey yok dedi, biz kırdık biz ödeyeceğiz dedi, ben de aldım.
Haftaya gelecek malzeme.
Canım çok sıkkın, ama yine de şükür ediyorum tabii, en kötü kaza böyle olsun!
Merhaba hoşbulduk bende Mustafa memnun oldum.merhaba kilitci aslında topicin çok eskilerinden olmasamda eski sayılırım hoşgeldin benim adım tarkan
esas satış dönemi şimdi başlıyor kışın daha çok motor alınıp satılır özellikle de ikinci elde. çünkü dediğin gibi sezon bitiyor ve fiyatlar da oynamalar oluyor çoğu insan yeni sezon için yeni motor istiyor tabi geçiş yapmak isteyenler. Sezonu yeni motoruyla açmak için sabırsızlanır.bende öyle yapmayı düşünüyorum inşallah hedefime ulaşırım. Neyse herkeze tabi hayırlısı olsun.
![]()