ne olmak isterdin???

ama ben oraya çok kilitlenmiştim.. :( neyse konu dağıldı gördünmü böle uzuyor işte admincim :) sen ne olmak isterdin beynini çalıştır??

hahahhaha lady sabah sabah sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün :rendeer::rendeer:

Konuya gelince ben hep deniz teğmeni olmak isterdim :) Bir gemide ASKER olmak... Deniz harp okulu hayallerim vardı hep çocukken :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilgisayar yada mekanik üzerine işim olsun isterdim bilgisayarcı oldum Allah herkeze sevdiği işi nasip etsin ..

Şu dünyada hiçbirzaman ah şu olsam diyeceğim kimse olmadı.. olamazda.
Ben benim yetmezmi =))

yaaa arkadaşlar şöle ki, şimdi hani şu çok beğendiğimiz biri nebiliyim iş elma,armut,erik,duffy duck,casper,şirinler,matrix,dünayayı kurtaran adam,davaro,rıkky martın çoğaltılabilir yaniii illa biri olmak değil

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o ne be?hakikaten geyik yapmamisdim gercekden saglam karakterli hayata direnen basariyi kopartip alan ...onurlu...serefli...magrur...Belki abarti olcak ama
Ataturk gibi belki...:rendeer:

100 senede bir gelir onun gibisi belkide sensiz.. :wiinkk:

ben aslında arkiyolok olmak isterdım mısır her zaman cok ılgımı cekmıstır dogrusu

Ben küçüklüğümden beri Amerikan arabalarıyla haşır neşir olduğumdan makinalara motorlara kafam aşırı basardı makina mühendisti olmak istemişimdir.İlk okulda orta okulda matematiğim iyidi liseye geçtik ne olduysa ozaman oldu matematik hayallerimi yıktı.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar