Cruiser olarak ?

Kanuni Tiger ?
Mondial Mct ?
Regal raptor dd 250 serisi ?

Tigerın şasesi çok ağır olduğundan ve vibrasyonun fazla olmasından dolayı eksi(-)leri var gözümde sadece görüşünüşü çok hoşuma gitmişti.
Öte yandan kanuni tek silindir olup 250 cc iken mct 125x2 olarak yapılmış vibrasyon daha az sıfır,fiyatı daha ucuz.

Aklımda düşük bir ihtimalde regal raptor var.Biraz pahalı mct ye göre.

Forumlarda arama yaptım ama bulamadım eğer varsa moderatörlerimden özür diliyorum..
Evet arkadaşlar kullananlar bilgi duyanlar,Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı aliyim.

bence regal 350 likleri cok güzel senin 3lemen arasındaki tercihim regal raptor olurdu

Kanuni Tiger ?
Mondial Mct ?
Regal raptor dd 250 serisi ?

Tigerın şasesi çok ağır olduğundan ve vibrasyonun fazla olmasından dolayı eksi(-)leri var gözümde sadece görüşünüşü çok hoşuma gitmişti.
Öte yandan kanuni tek silindir olup 250 cc iken mct 125x2 olarak yapılmış vibrasyon daha az sıfır,fiyatı daha ucuz.

Aklımda düşük bir ihtimalde regal raptor var.Biraz pahalı mct ye göre.

Forumlarda arama yaptım ama bulamadım eğer varsa moderatörlerimden özür diliyorum..
Evet arkadaşlar kullananlar bilgi duyanlar,Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı aliyim.

Regal % 100 almalısın . Mct bakım ister ve çok masraflıdır .

Aralarında en iyisi tabii ki Regal. Ama bu bütçe meselesidir biraz da, MCT 2. alternatif olarak tavsiye edilebilir.

Benimde gözüm gerek duruşundan gerek o değişik chopper sesinden dolayı regalde..

Ama almıcam arkadaşlar :D

sadece sormuştum :p

Bmw'nin bi 800lük endurosu var tam modelini bilmiyorum bi arkadaşta şimdi gözüm onda..Onu bi aliyimde an 125 satınca üzerine ekler bi regal alırız :)

Kalın sağlıcakla..

Benimde gözüm gerek duruşundan gerek o değişik chopper sesinden dolayı regalde..

Ama almıcam arkadaşlar :D

sadece sormuştum :p

Bmw'nin bi 800lük endurosu var tam modelini bilmiyorum bi arkadaşta şimdi gözüm onda..Onu bi aliyimde an 125 satınca üzerine ekler bi regal alırız :)

Kalın sağlıcakla..

Oynatma o zaman bizi kardeşim :mrgreen:

sahsi fikrim ileride motorun üzerinde degisiklikler yapıcaksan en uygun motordur.regal' klasik cruiser'dır tasarım,olarak kanuni üreticileri belliki kafa yormuslar fakat o kocaman depo şişman adam(fatboy) tasarımının guzelligi tartısılır.mondiala gelince mct'yi cizen adam sanki bmw 1200'ü cizmis gibidir.cinliler bireber almıstır,sitede birçok özelleştirilmiş mct var-hepsindede cok guzel durmus.ayrıca arkadasın dedigi gibi,3 çinlinin arasında o kalitesiz bu kaliteli demek manasız.mct'nin tamamının turkiyede uretilmesi ve yedek parca temini ve servislerinin yeterli sayıda olması digerlerine göre bir avantajdır

saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar