Geçtiğimiz haftasonu eşime kask aldık ve kılıfına koymadan kenara bir yere bıraktım diye fırça yedim. Bu işler böyle işte. :cherry:
çok güzel bi kask almışsın ama keşke açılır çene almasıydın malum kışın soğuk olur,ya da sen sigara tiryakisisin![]()
::blusssh: ::blusssh: ::blusssh: ::blusssh: ::blusssh: ::blusssh:ben bizimkinin kaskını düşürdüm bi ara yanlışlıkla bişey demedi ama gözlerinden alev çıkartabildiğini o zaman fark ettim :mrgreen: :mrgreen:
asvalt görmesin emre'cim çok şık.
ama olmadı şimdi hani banuya bencil adam![]()
he akşam şirkette daha iyi test imkanım oldugüzel mişşşş
ama arabada gaz bombasına karşı işe yaramıyo giderken test edildi....:mrgreen::mrgreen:
Abicim benim kask malum az kullanılmaktan ötürü henüz eskimedi, o yüzden bana kask alamadık ama
Emreciğimin kaskını görünce anladım ki, kaskımı eskitme çalışmalarına başlamam gerekli önerisi olan varsa bekliyorum :mrgreen: :queen: :queen:
kaskın suçu yok gaz cı özdeş olunca araba bile isyanlarda :queen::queen: ne yapıyo çöpmü yiyo keçimi kemiriyo anlamadım . .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:25 PM ----------
eskitmene gerek yok canım en kısa zamanda sana da alıcam kısmetse daha güzelini alırım canım :wiinkk:
eskitmene gerek yok canım en kısa zamanda sana da alıcam kısmetse daha güzelini alırım canım :wiinkk:
akşam öle alırım felan demiiyodun ama neyse...:bounce::queen::queen::queen:
şaka bi yana alır alırda banun kaskı daha iş görür canım...
Canımsıııınnn... :joker: :joker: :joker: ::140:: ::142:: ::140:: ::142:: ::140:: ::142:: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Satarım o zaman sana :queen: :queen: :queen:
varya korkulur he....
ama aldık geç kaldın ...![]()