1 erkekle 1 kadının birbirlerine üstünlükleri

Mersin İl Temsilcisi
Bir kadın "kadınların erkeklerden üstün olan özelliklerini" yazmış bir "erkek" de ona yanıt vermiş çok hoş olmuş ama

kadın: kişiliğimiz kullandığımız arabanın beygir gücü ile doğru orantılı olarak değişmiyor
erkek: sizin kişiliğiniz beraber olduğunuz erkeğin cüzdan gücü ile değişiyor

kadın: kırzmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkması yada bir aracın bizi sollaması hiçbirşey ifade etmez
erkek: bizim için de çevremizde diğer hemcinsimizin sahip olduğu mücevherat veya üzerindeki pahalı giysi hiçbirşey ifade etmez

kadın: kas olacak diye bir zorunluluğumuz yok
erkek: selülitler olmayacak gibi bir zorunluluğunuz var ama...

kadın: aşık oluyoruz.... korkmadan.
erkek: biz de oluyoruz.... azıcık ödümüz patlıyor ama sebep olanlar utansin

kadın: evde, banyoda, kıl-tüy dökmeyiz.
erkek: küvetteki, lavabodaki, yatakdaki ve yemekteki saçların çoğu size ait.

kadın: her sabah tıraş olmak zorunda değiliz.
erkek: valla ben tıraş olmayı ağda yaptırmaya tercih ederim şahsen.

kadın: biribirimizin ağzını yüzünü kırdığımız sporlar yapmıyoruz.
erkek: vahşi bakışlarla birbirinizin gözünü oyduğunuz kıskançlık , haset, çekememe sporlarıyla yeterin ce uğraşıyorsunuz.

kadın: hiç iki kadının silahla oynarken birbirini vurduğunu duydunuzmu?.
erkek: hiç iki erkeğin "aman tanrım benim elbisemin aynısını giymiş" diye mahvolduğunu duydunuz mu?

kadın: horlamıyoruz
erkek: halt etmişsiniz, hatta hıçkırmıyor, geğirmiyor ve hapşurmuyorsunuz da. yoksa siz insan değilmisiniz?? size Afrodit diyebilirmiyim )

kadın: az bildiğimiz bir şey üzerinde çok fazla konuşabiliriz.
erkek: yani çok konuşup hiç bir şey söylemezsiniz

kadın: birbirimize eşek şakaları yapma adetimiz yoktur.
erkek: çevrenizde ki diğer hatunlar hakkında senaryo dedikodular üretme alışkanlığınız var ama

kadın: tükürmeyİz
erkek: kiritmayiz!!

kadın:sanat eserlerinin % 90'ı kadınlardan esinlenilmişdir.
erkek: sanat eserlerinin % 90'ı erkekler tarafından yapılmışdır.

kadın: uzağa işeme, uzağa tükürme, yüksek sesle geğirme gibi aptalca karizma krikolarımız yok
erkek: ortamın en güzeli olma, en zayıf olma, en pahalı giyineni olma, en zengin kocayı bulma gibi krikolarınız var ama

kadın: askere gitmiyoruz
erkek: hamile kalmıyoruz

kadın: kol saatimiz de aynı zaman da hesap makinası, takometre,barometre,termometre ve radyo olması gerekmiyor.
erkek: çantamızda ruj, allık, pudra, yedek çorap,ıslak mendil, vs taşımamız gerekmiyor.

kadın: doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruz
erkek: ütüyü fişde, yemeği ocakta,arabanın anahtarını kontakda unutmuyoruz. bunlar daha faydalı.....

kadın: ortalıkta alakasız hertürlü nesne ve sözcükten cinsel çağrışımlar çıkarıp günün yarısını seks düşünerek geçirmeyiz...
erkek: valla geyik olsun diye yapıyoruz. hem siz günün yarısını güzelleşmeğe çalışarak geçiriyorsunuz. hangİ amaçla

kadın: kel olmuyoruz (puhahaha)
erkek: ama göğüslerİnİz sarkiyor!!! ( )) mohahaha )

Güzel sorular , güzel cevaplar...Paylaşım için teşekkürler yürekçe

muhteşem olmuş bir şey daha ben ekleyeyim
Tecavüze uğrama gibi bir derdimiz yok

bu listenin eksik halini görmüştüm sanki daha önce. ama bu haliyle çok hoşuma gitti, eline sağlık eklediğin yi olmuş.
tümüne katılıyorum (ayrıyeten gülmekten de katılıyorum):queen:

bu çok iyiydi ya en çok buna güldüm
kadın: aşık oluyoruz.... korkmadan.
erkek: biz de oluyoruz.... azıcık ödümüz patlıyor ama sebep olanlar utansin

abi paylaşım için teşekürler.

kadınların bukadar üstüne gitmeniza bi anlam veremedim yürekce. ne olmuş yani ütüyü pirizde unutuysak park ederken arabayı deviriyosak insanlık hali :p hem kadınlarda vurdulu kırdılı sporlar yapabiliyolar (misal ben) :cherry: sizi bu tavrınızdan dolayı kın kın kınıyorum. :farao: :queen::queen:
ayrıca yazılanlara gülmekten karnım agrıdı bide bunun için kınıyorum sizi :queen: :queen:

kadınların bukadar üstüne gitmeniza bi anlam veremedim yürekce. ne olmuş yani ütüyü pirizde unutuysak park ederken arabayı deviriyosak insanlık hali :p hem kadınlarda vurdulu kırdılı sporlar yapabiliyolar (misal ben) :cherry: sizi bu tavrınızdan dolayı kın kın kınıyorum. :farao: :queen::queen:
ayrıca yazılanlara gülmekten karnım agrıdı bide bunun için kınıyorum sizi :queen: :queen:

Bakıyorumda Feministlik damarın tuttu .:p

:queen::queen:harika yazı olmuş bun bune kocaman bir BÖHÖHÖHÖHÖYT demek istiyorum:queen:

çağla ablacığım , şu kazanın mantıklı açıklamasını yap o zaman :p sürücülerin 2side bayan :)

gx4Y7dgr.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar