Allahima sukur...Yurudum..

inşallah Allah'a yardımcın olacak daha iyi olacak herşey kardeşim, herşey eskisi gibi olur insallah. Yüce rabbim hanımı'na sana ailene sabır versin. :rendeer:

Allah acil şifalar versin.Geçmiş olsun.Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın, ne sizlere, ne tüm motosiklet camiasına.

geçmiş olsun. Allah en küçük bir tekrarını dahi bir daha yaşatmasın inşallah.

canım kardeşim bu habere nasıl sevindim tahmin bile edemezsin. allah (cc) tekrarını göstermesin dua'larımız hep senin ve eşinin yanında oldu umarım eşinde en kısa süre içerisinde sağlığına kavuşur :rendeer:

Motosikleti
Dl650vstorm
dostum çok büyük geçmiş olsun :rendeer: inşallah tez zamanda sende eşinde eski sağlığınıza kavuşursunuz .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçekten zor durumlar yaşamışsın , çok geçmişolsun :rendeer: :rendeer:

Geçmiş olsun ve kazayı tam bilmesemde baya ağır bir kaza atlatmışsın..
Allaha şükürki yaşıyorsun ve tabiki eşinde. Umarım en yakın zamanda tekrar deyneksiz yürür ve eşine kavuşursun:rendeer:

Geçmiş olsun..İşin büyük kısmını atlattın artık gerisi gelecektir..
Seni tanımasam da çok sevindim inan ki..

geçmiş olsun en kısa zamanda koşman dileğimle
Amin insallah o gunleri ozlemle bekliyorum sagolasin...:rendeer:
abi tekrardan çok geçmiş olsun seni böyle sağlığına kavuşurken görmek sevindirici
Cok sagol Allah razi olsun Rabbim kimselere gostermesin...:rendeer:
inşallah Allah'a yardımcın olacak daha iyi olacak herşey kardeşim, herşey eskisi gibi olur insallah. Yüce rabbim hanımı'na sana ailene sabır versin. :rendeer:
Amin insallah Allah razi olsun kardesim...:rendeer:
hadi hayırlısı olsun..çok geçmiş olsun..
Cok sagol Allah razi olsun daha gecis donemindeyim ama İnsallah bi aksilik olmazda yururum Rabbimin izniyle...:rendeer:
Allah acil şifalar versin.Geçmiş olsun.Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın, ne sizlere, ne tüm motosiklet camiasına.
Amin İnsallah....Sagolasin..:rendeer:
geçmiş olsun. Allah en küçük bir tekrarını dahi bir daha yaşatmasın inşallah.
Amin kimselere gostermesin cok zor...:rendeer:
canım kardeşim bu habere nasıl sevindim tahmin bile edemezsin. allah (cc) tekrarını göstermesin dua'larımız hep senin ve eşinin yanında oldu umarım eşinde en kısa süre içerisinde sağlığına kavuşur :rendeer:
Amin abicim dualarinizdan guc aldim sizlerin destekleri bugunume tasidi beni zaten hepinizi ozledim burnumda tutuyorsunuz..:rendeer:
dostum çok büyük geçmiş olsun :rendeer: inşallah tez zamanda sende eşinde eski sağlığınıza kavuşursunuz .
Amin İnsallah sagolasin...:rendeer:
Gerçekten zor durumlar yaşamışsın , çok geçmişolsun :rendeer: :rendeer:
Allah razi olsun Allahim kimselere yasatmasin...:rendeer:
Geçmiş olsun ve kazayı tam bilmesemde baya ağır bir kaza atlatmışsın..
Allaha şükürki yaşıyorsun ve tabiki eşinde. Umarım en yakın zamanda tekrar deyneksiz yürür ve eşine kavuşursun:rendeer:
Caba sarfedisim hayata tutunusum bu yuzden ya zaten...:rendeer:
Çok sevindim abicim inş. tekrarını yaşamayız:rendeer:
Amin sagolasin Allah razi olsun...:rendeer:
ALLAH acil şifalar versın :pale:
Amin sagol Allah kimseye boyle elem vermesin...:rendeer:
Geçmiş olsun..İşin büyük kısmını atlattın artık gerisi gelecektir..
Seni tanımasam da çok sevindim inan ki..
Allah razi olsun İnsallah tanisacagimiz gunlerde gelir...Sagol...:rendeer:

Sizlerinde bildigi gibi 25 mayisdaki kazadan beri cok zor gunler yasadim degerli dostlarim..Sizlerin tum beni sevenlerin dualari ile hayata tutunduk ve tutunuyoruzda...Ben 2 ay Hastanede hic kalkmadan yatarak tedavi,3 agir ameliyat ve 11 temmuzda taburcu olmusdum... o gun bugundur kolyuk degnekliydim...doktorum 20 gun once koltuk degnekleri kullanarak ameliyatli bacagimi 20-30 kg basabilecegimi ve ekim ayinin ilk haftasi persembe kontrole gidecegimi soyledi...Yarin İnsallah gidicem kontrole ve bugun sigara icecektim koltuk dgneklerini biraktim ve topallayarakda olsa yurudum 4 parmagim kirik olan elimle(platin dolu olan)kul tablasini tuttum ve geriye yuruyerek dondum...

Size ne bundan tabii dime...Sadece paylasmak istedim bu mutlulugumu tum beni merak eden az da olsa dostlarimla....

Hepinizden Allah razi olsun...Kaza beladan uzak sicak sevgi dolu yasayin emi...:rendeer::rendeer::rendeer:

umarım tekrar yaşamassın tekrar geçmiş olsun :rendeer:

Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda dahada iyi olursunuz:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
inşallah güneşe doğru koştuğun zamanları da paylaşırsın bizimle, çünkü dostluk güneşin gerçekten sıcacık. yengeme de selamlar :)

cok cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda eskisindende daha iyi olursun ... :)

ALLAH acil şifalar versin. En kısa zamanda hiçbir yardımcı alete gerek kalmadan sapasağlam yere basman dileklerimle inşaALLAH. : )

umarım tekrar yaşamassın tekrar geçmiş olsun :rendeer:
Amin Allah razi olsun tesekkur ederim sagol..:rendeer:
Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda dahada iyi olursunuz:rendeer:
Amin İnsallah sagolasin...:rendeer:
inşallah güneşe doğru koştuğun zamanları da paylaşırsın bizimle, çünkü dostluk güneşin gerçekten sıcacık. yengeme de selamlar :)
Cok sagolasin Allah razi olsun o gunesle hep beraber isinacagimiz gunlere İnsallah...A.s.
cok cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda eskisindende daha iyi olursun ... :)

Amin İnsallah guzel yureklerin dualari ile bu seviyeye kadar geldim Rabbime binlerce sukur sayenizde...:rendeer:

Gözün aydın Murat'cım, yavaş yavaş kavuşuyorsun sağlığına maşallah. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar