Yazılı Basın Haberleri..

Len Gürkanı zaten şikayet edeceğim o borular yüzünden tüketiciler derneğine Hatta mahkemede hesaplaşacağız onunla .Avrupa kalitesinde döşüyorum diyordu işte haberde okuduğunuz gibi döşeme işini yüzüne gözüne bulaştırdı.Mahkemeye verecekmiş diye haber yapabilirmisiniz .Birde büyük bir boy resmini yayınlayında elalem görsün döşemeyi beceremeyen adamı...:p:mrgreen:

o haberin kokusu çıkar yakında..

süpersin KADİR eline diline beline sağlık...

belime derken hasanım? :mrgreen: yanlış oldu heralde

gözüm üzerinde :cherry:

iş ahlakı denen bişi kalmamış insanlarda :queen:

Avrupa Boru döşemecileri mahkemesine gidip hakkımı sonuna kadar arayacağım.Şunuda yazın normalde eletrik döşemecisiymiş Gürkan İşin değilse ne diye boru döşemeciliği yapıyorsun be adam .Çakma boru döşemecisi.Orjinal boru döşemecileri duysa bu haberi Gürkanı döverler.:cat:

gözüm üzerinde :cherry:

basını tehdit etme bayan

iş ahlakı denen bişi kalmamış insanlarda :queen:

çok doru söyledin :cat:

Avrupa Boru döşemecileri mahkemesine gidip hakkımı sonuna kadar arayacağım.Şunuda yazın normalde eletrik döşemecisiymiş Gürkan İşin değilse ne diye boru döşemeciliği yapıyorsun be adam .Çakma boru döşemecisi.Orjinal boru döşemecileri duysa bu haberi Gürkanı döverler.:cat:

bu haberler duyulur..

Çağla orlardaysan cevap ver seninle bir şeyler görüşmem gerekiyor.:cat:

ohoo o öle piyem miyem.. banada at.. bende isterim..

aminnn arkadaşım sağol herkezin inş. buaarada ben şuanda beyin ameliyatındayım ve arada yine netbooka bakıorum stres atmak için..:)

Allah yardımcınız olsun.. Hastanıza acil şifalar dilerim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:17 PM ----------

bu haberler sitede ana sayfaya düşecektiki bak sen pandominaya:mrgreen:

onuda düşündüm de olmaz işte.. biliyosun..

Manyak orjinal bir cal,sma olmus ellerine emegine saglik...yillarca okunup gulunecek klasman ve kalitede...:rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar