arada bir gerkli böyle katılımlar.sonuç itibari ile kocaman bir topluluk MT.:rendeer:
İstanbul la aynı anda başlık açacaktım,sonra daha zaman var nasılsa dedim,bazı konuları netleştirmek istedim kafamda,bu tarz organizasyonlar büyük organizasyonlar.Bazı şeyleri netleştirmek lazım,gezi başlığı açar gibi şuraya gidiyoruz denerek açılmaz.
Tabi ki herkes fikrini paylaşırsa iyi olur.
Ama şuan bu topic için bu konunun uzamasına gerek yok.Konular karışmasın,bu konuda çok önemli.Herkes fikrini yanına alıp gelsin buluşmaya,ama burada uzamasın.
Hatırlatman iyi olmuş,ben zaten senin yazdığın mesaj için değil bundan sonra gelecekler için yazdım konu uzamasın,fikirlerinizi de alın gelin diye.Konunun tamamen 29 ekime dönmemesi için :wiinkk: Bu konu da önemli,29 ekimde.İkisinin yerini iyi ayarlamamız lazım..
İstanbul la aynı anda başlık açacaktım,sonra daha zaman var nasılsa dedim,bazı konuları netleştirmek istedim kafamda,bu tarz organizasyonlar büyük organizasyonlar.Bazı şeyleri netleştirmek lazım,gezi başlığı açar gibi şuraya gidiyoruz denerek açılmaz.
Tabi ki herkes fikrini paylaşırsa iyi olur.
Ama şuan bu topic için bu konunun uzamasına gerek yok.Konular karışmasın,bu konuda çok önemli.Herkes fikrini yanına alıp gelsin buluşmaya,ama burada uzamasın.
Bu haftaki buluşmaya gelmeyi bende düşünüyorum ancak sıradan bir buluşma olmayacağı için kararsızım:silent:. Bir yandan da izmir li arkadaşlarımızla son buluşmanın ardından epey geçti.Gelme niyetindeyim.Bir aksilik çıkmadığı takdirden en azından kısa da olsa görüşmek üzere inş:wiinkk:
Son kez güncelleyelim...
Yarın görüşmek üzere...:cat: