[MT ADANA]karataş denizkenarı, bu defa sucuk gezisi :))

selam arkadaşlar:)
adana mt olarak bu defa kısa soluklu bir gezi yaptık.toplam yapılan km 100 km.amaç denizkenarında hanımlar, çocuklar bir arada sohbet ve gırgır dolu bir hafta sonu geçirmek:)
güzel ve güneşli bir gündü katılım 6 motosiklet ve 1 arabaydı, daha sonradan fazerr abimde ailesiyle bir araba olarak aramıza katıldı, zıpkınla balık avına giden hüseyin ve 2 arkadaşı ziyaretimize geldiler.hep birlikte güzel bir gün yaşadık, darısı nicelerine olsun.gezi öncesi toplanırken zafer kardeşimin eşi başarılı bir scooter denemesi yaptı.bizden aldığı puan tam:cat:

DSC00135.jpg

DSC00136.jpg

DSC00137.jpg

DSC00138.jpg

DSC00139.jpg

DSC00140.jpg

DSC00141.jpg

DSC00142.jpg

DSC00143.jpg

DSC00144.jpg

DSC00145.jpg

DSC00146.jpg

DSC00147.jpg

DSC00148.jpg

DSC00149.jpg

DSC00150.jpg

DSC00151.jpg

sonunda doğru yolu bulmuşsunuz :p motorcunun ayrılmaz parçası sucuk ve çaydır :cat: afiyetler olsun bahar gelsin ya biz gelelim yada siz izmire gelin mangalı büyütelim :rendeer:

ule zafer amma ayıklamışsın resimleri. gayet güzel geziydi ama sakatlar ve motorsuzlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Mersin İl Temsilcisi
ule zafer amma ayıklamışsın resimleri. gayet güzel geziydi ama sakatlar ve motorsuzlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

1- harika gezimiş. çok yakında ben de size arada bir katılırım sanırım.
2- motorsuz olduğunu biliyom ama hala profilinde eski motorun yazıyor
3-sakat kim?

bendeki resimleri girimmi yoksa kalsınmı karar veremedim
5ulp3o.jpg

vayy cigerimm vayyyyy herkez girder motorla sen giden kamyonla
166i24n.jpg

vayy cigerim vayy nereye gidiyon.balıkk tutmaya balıkkkk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 PM ----------

şimdilik bukadar resim yeter.yarin 120 adet resim yüklerim.okadarrr

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
yine acayip keyifli,bol şamatalı bir geziye imza attı ADANA MT.harika havanın eşliğinde,denizin aheste dalga seslerine karışan kahkahalarımızla dolu bir geziydi.katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.:cat:

bora abiiiiiii, bıyıKın nerdee :p

kazaya kurban gitti.:queen:

Gaziantep İl Temsilcisi
vay vay Adana gezmiş yıne demir gürselim bereket cokmu bora abi bıyık gıtmiş yıne imaj degişmiş bu arada Adanada bir organızasyon varmiş pazar gunu siz gitmedınızmi....

Adana İl Temsilcisi
AYDEMİR,evet,çok güzel bir gündü.d.gürsel allah için bir tane bile balık yakalayamadı,evet bıyık gitti,o organizasyonda bulunmadık.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıcak memleket gibi var mı yahu :) Herşey çok güzel en kötü geziniz böyle olsun :) :rendeer:

vay vay Adana gezmiş yıne demir gürselim bereket cokmu bora abi bıyık gıtmiş yıne imaj degişmiş bu arada Adanada bir organızasyon varmiş pazar gunu siz gitmedınızmi....

kısmet malesef yoktu ali:) şuda var hiç uğraşmadım, arkadaşlarla olunca oltaya zaman ayırmak istemedim:cat:ümit sağolsun 1 tane çupra tuttu, onuda direk ızgaraya götürdüm:mrgreen: tadı mükemmeldi, birde iskelede güneşin altında uyumuşum oda çok keyifliydi:cat:

Sıcak memleket gibi var mı yahu :) Herşey çok güzel en kötü geziniz böyle olsun :) :rendeer:

teşekkür ederiz.sıcak memleket farkı tabiki mükemmel oluyor:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar