sizin gibi aptallar yzünden motosiklet kullananları artık hiç adam yerine koymuyorlar. altınızdaki dandik 1500 liralık motorların orasını burasını kesip aynalarını sökünce bir halta benzediğini sanıyorsunuz. aslında komik ve aptal gözükmekten öteye gitmiyorsunuz. o aynalar yüzünden geberip gitseniz umrunda değil ama başkalarına sebep olacaksınız ne yazık ki!
Orasını Burasını Kesmek
Aynaları Sökmek
vs..vs...
Bunları hiç ergin birinin yaptığını gördün mü çocuklara aileleri 1500 TL lik motor alıyor diye aşağılayamazsın bunların eline 15000 TL lik motor verseler yine aynı şeyleri yaparlar. Önemli olan beyninin içindeki düşünce polislerin yaşları küçük olan motorculara göz yumması böyle sonuçlar meydana getiriyor. Zaten aynasını söken, amortisöre profil takan ancak bisikletten motora geçiş bunalımları yaşayan çocuklardır . İnsan düşünür ben bu aynayı sökersem arkamı nasıl görürüm diye bunu düşünmeyen beyinden herşey beklenir, bende senin dandik tabir ettiğin motordan kullanıyorum ancak sade ve bana yetiyor senin gibi insanlar hakaret ediyor diye 1000rr mi almak lazım alma gücüm olmadığını sanma o zaman bende senin motora dandik derim seni kırarım. ben kırılmadım ama sitedeki ve yazdıklarını okuyan maddi durumu iyi olmayan motosiklet sahiplerini kırıyorsun özellikle yetişkin olanları