A2 ehliyeti aldım..oleyyyy..:D

"Kıs sen istanbulun neresindensin?" diye bi şarkı vardı..

buluşma ve etkinliklere katılmanızı ve aramızda olmanızı temenni ederiz..

avcılardayım ben,medicana internatıonal beylikdüzü hastanesinde anestezi teknikeriyim buluşma ve etkinliklerinizde aranızda olmaktan çok memnun olurum...!!!:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayirli olsun...

HAyırlı olsun :) Kaza bela görmessiniz inş. :)
22 Ağustos sınavına mı girmiştiniz?

HAyırlı olsun :) Kaza bela görmessiniz inş. :)
22 Ağustos sınavına mı girmiştiniz?

evet sınav çok kolaydı değilmii bide sonra sel yüzünden direksiyoon sınavı ertelendi ozmanda ben nöbetçiydim bu geçen pazar girdim o sınavdada başıma gelmeyen kalmadı kursun motoru bozuldu başkasının motorunu kullandım ve deli gibi yağmur yağıyordu perişan oldum ama azmin elinden kimse kaçamaz 95le geçtimmm:D

hayırlı uğurlu olsun. kazasız , belasız ve cezasız sürüşler nasib olsun.

evet sınav çok kolaydı değilmii bide sonra sel yüzünden direksiyoon sınavı ertelendi ozmanda ben nöbetçiydim bu geçen pazar girdim o sınavdada başıma gelmeyen kalmadı kursun motoru bozuldu başkasının motorunu kullandım ve deli gibi yağmur yağıyordu perişan oldum ama azmin elinden kimse kaçamaz 95le geçtimmm:D

Tesadüf bende 95 ile geçmiştim:)
Elimde sertifika bekliyorum...Bakalım ne zaman alacağım ehliyetimi...
Siz bu kadar kısa sürede nasıl aldınız fazla yoğunluk yoktu galiba:silent:

iyide bendede sertifika var .. hihihii ama başlamak bitirmenin yarısıdır ben kutlama yptım kendimce B ehliyetimi sertifikalı 1 yıl sonra aldım...:D alışkanlık yaprtı snırım ama bunu hemen alıcam bu hafta

yaa size bi itirafta buluncam motoruyla kaskı ve kıyafeti aynı renk olanlar starworsa benzio değilmi çok şirinnn ..:D

yaa sınavda fosforlu yeşilli bi arkadaş geldi herşeyi aynı renk bi hava bi tafra geçti dubalardan gitti hemen son gazla tam starworstu..:D hihiihii

bilmiyorum ama çok şekerdi yani bana göre ama herkez uyus oldu..:D
buarada vukuat çok saol inşeALLAH süreriz grup şeklinde motor kullanmk tüm hayalimdir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar