ozaman bendende bir selam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben yeni üyeyim ve bugün direksiyon sınavım vrdı geçtim.sertifikamı bekliyorum artık birde bayana uygun ve şirin kredi kartı ile satın alınmıcak tksit yapan bir yer varmı???

teşekkürler yaa ama banaa yardım edin ben çok yeniyim ve ehliyetimi aldım motorum olsun istiyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşallah kavuşursun..... İstanbulda bir çok yerde kartla satan yer vardır eminim..Zaten taksştler hep karta yapılıyor..... İstediğin modeli alabilirsin... :cat:

ama sorun orda ben kredi krtı kullanmıyorum kartsız bi yer arıyorum..

teşekkürler...umarım kazasız belasız kullanırım.ve bayan olduğum için daha fazla korkuyorum açıkçası..:(

yaaa korkum kendimden değil saygısız insanlardan bayan olduğunu görünce daha çok sıkıştırıyorlar..

hoş geldin...

kart olmadan motosiklet alacağın yer yok ama tüketici yada taşıt kredisiyle alabilirsin.

Kırılıcaksın kibarlıktan.

muehhee :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 PM ----------

ben yeni üyeyim ve bugün direksiyon sınavım vrdı geçtim.sertifikamı bekliyorum artık birde bayana uygun ve şirin kredi kartı ile satın alınmıcak tksit yapan bir yer varmı???

Mondial motosiklet kredi kartına peşin fiyatına 12 taksit yapıyor eğer düşünürsen..

Şu alttaki modele ne dersin mesela?
Mondial_125_ZN.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar