[istanbul mt]04/10/09 şilede mangala davet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acemıler benımle gelır 2 gurup yaparız yoksa onları her yağmurda 2 ci plan yaparsak nasıl öğrenecekler kaldıkı gurup isimlerınde öyle ben hariç acemi yok

Arkadaşlar şile gezisine giderken trafikte Grup sürüşünde magandalık yaparak diğer sürücüleri tehlikeye sokacak hareketlerde bulunanlar katılamassa iyi olur kimseyi zora sokmadan düzgün kazasız belasız gidip dönelim lütfen herkes grup sürüşü kurallarına uyumlu olmaya özen göstersin. Tek grup halinde gidelim geride kimsenin kalbi kırılmadan güzel bir grup sürüşü olacak. önemli olan bizim kurallara uymamızdır. teşekürler

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
vay be Tamer yine ölüyü dirilten canlıyı irkilten espirikler senden gelmiş...:cherry:

LEn Panda çok konuşma da sen de el at şu bulutlara. :)Yokuş aşağı Karadenize doğru vurdurucaz. :) Şile'de hava ajık iyi olsun da gerisi boş. :)

Biz senin gibi azgın endurocu değiliz, henüz doğa şartlarına uyum sağlayamadık. :)

merak etme hasanım hemen kuyruğunuzda olucam ama en fazla 2,60 - 2,70 e kadar sonrası yalan olur.. :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben 4-5 makina geliyorum-sizlerle arkadaşları tanıştıracağım:pr:bir kaç saat beraber takılırız.sonra biz ilerlemeye devam edeceğiz.:pr:pazar saat 09,00 da fazer türkiyede aynı yerde toplanacak haberiniz olsun-karışmayalım.:pr::pr::pr:

ben kendi numaramı da attım sana :cat:

senın numaranı naapıım ben enduro yarıslarından sonra mangalcıların nerde oldugunu ogrenebılmek ıcın aldım numarayı e sende benım yanımda olucagına gore =)
şaka tabıkı ama gel sende hee sabah 7 de arıycam senı uyandırıcam =P

senın numaranı naapıım ben enduro yarıslarından sonra mangalcıların nerde oldugunu ogrenebılmek ıcın aldım numarayı e sende benım yanımda olucagına gore =)
şaka tabıkı ama gel sende hee sabah 7 de arıycam senı uyandırıcam =P

Senden başka gidecek olmadığı için ve bende niyetli olduğum için verdim numarayı maviş..Bende diğerlerinin numarası var zaten..

Bu arada motoru az evvel servise bıraktım..marş rublesi gitmiş ve gifonda da boşluk vardı..onları yarına hallederlerse pazar günü geleceğim yoksa yalan olur..

Senden başka gidecek olmadığı için ve bende niyetli olduğum için verdim numarayı maviş..Bende diğerlerinin numarası var zaten..

Bu arada motoru az evvel servise bıraktım..marş rublesi gitmiş ve gifonda da boşluk vardı..onları yarına hallederlerse pazar günü geleceğim yoksa yalan olur..

halleddiLirse sabah 7 de uyandırıcam zaten merak etme uyanamama gıbı bı durumun yok yanı =P

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ozi ne bu motordan çektiğin kardeş:pr::pr:

ozi ne bu motordan çektiğin kardeş:pr::pr:

Birşey çekmedim ki abi Edirne'den dönüşte olan hadise bu..1-2 çalışmadı demiştim ya marştanmış işte..Ancak verebildim servise..Jantlarda hallolmuştu zaten..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 PM ----------

halleddiLirse sabah 7 de uyandırıcam zaten merak etme uyanamama gıbı bı durumun yok yanı =P

bana telefonu kapattırma bak :)
ben gelebilecek durumda olursam geleceğim..yav anlasana sabaha kadar piiz yapacağız..eğer ayılırsam gelirim :mrgreen:

GKN

yağmuru umursayanımız pek yok sanırım, helal olsun MT :)
demekki tek tatlı su motorcusu benim:p

Birşey çekmedim ki abi Edirne'den dönüşte olan hadise bu..1-2 çalışmadı demiştim ya marştanmış işte..Ancak verebildim servise..Jantlarda hallolmuştu zaten..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 PM ----------

bana telefonu kapattırma bak :)
ben gelebilecek durumda olursam geleceğim..yav anlasana sabaha kadar piiz yapacağız..eğer ayılırsam gelirim :mrgreen:

yaw baslatma piizine enduro yarıslarını bı daha seneye goruruz anca k.cını kaldırda gel az iç =)
arıycam hee kufur etme telefonda =P

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 PM ----------

yağmuru umursayanımız pek yok sanırım, helal olsun MT :)
demekki tek tatlı su motorcusu benim:p

yok yok yagmurluklarım saglam getırıyımmı sanada yağmurluk =)

O değilde yağmurda enduro yarışı varya tam seyirlik olur aslında :)

Yağmur derken benim yağmurluğum yok yav..netmavisi sen bana bir yağmurluk ayarla o zaman..3XL olacak unutma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar