sahrayıcedit-kozyatağı otopark

merhabalar,

ben motorumu yeni aldım ve b,namızın kapalı garajı yok.
Sahrayıcedit- atatürk cad. inönü cad. civarlarnda mooru koyabileceğimiz otopark varmıdır acaba ?

bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.

Sevgiler,

merhaba,

otopark bulabildiniz mi? ben de sahrayıcedit'te oturuyorum. Aynı dertten muzdaripim. Motor koyabilecek kapalı bir otopark arıyorum.

Bende bulunduğum şehirde garaj aramaktaydım.Ve sanırım buldum.Düz ayak diye tabir ettiğimiz bir kömürlükte sadece içine motor girecek kadar biryeri düzeltip,biraz temizleyip,motorum için uygun hale getirip garajım yapacağım.Sizlerinde tanıdıkları varsa kömürlüğünüzde tadilat yapın derim.

slm

merhaba,

otopark bulabildiniz mi? ben de sahrayıcedit'te oturuyorum. Aynı dertten muzdaripim. Motor koyabilecek kapalı bir otopark arıyorum.

hayır ancak şirketin kapalı garajına bırkıyorum genelde...
bakalımne olacak böyle :)))
yazın gene iyi ama kışın dert olacak ...

bulursam burdan yazarım ,siz bulursanız sizde lütfen bildirin banada..
gerekirse : [email protected]

benim motor apartmanın bahçesinde duruyor. dışarıdan bakıldığında görünmeyecek bir köşeyi seçtim. halat kilitle bağlıyorum. ekstra tedbir olarak da arabamı çaprazlamasına, motoru tamamen kapatacak şekilde park ediyorum. üstüne de branda çektim, tamamdır.

bir zamanlar, hurda bir minibüs alıp tekerlekli motosiklet garajı olarak kullanmayı bile düşünmüştüm.

Bana kalırsa uzak demezseniz Paladium alışveriş merkezinin otoparkına koyun =) Ben orada bir çok motosikletle karşılaştım, daimi park yapan

Bana kalırsa uzak demezseniz Paladium alışveriş merkezinin otoparkına koyun =) Ben orada bir çok motosikletle karşılaştım, daimi park yapan

Onlar dükkan sahiplerinin motorlarıdır ve yönetimden izinle orada gece kalmalarına izin veriyorlardır . Yoksa hiçbir alışveriş merkezi gece araç bıraktırmaz, kazara bir gece kalsa ikinci gün çektirirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar