evleniyorum

2 hafta sonra evleniyorum evlilerin manyakmısın bizde seni aklı başında biri sanardık demeleri bu kriz ortamında yaptığım onca masrafa rağmen:pr:, hatta ve hatta artık motosiklete binim aklımın estiği an gidemiycek olmama rağmen ( ailemde nişanlımdan yana yoksa kılıbık değilim:) ) ben evleniyorum arkadaşlar darısı tüm bekarların başına

Beraber gidersiniz evliler motosikete binemiyomuymus istedigi anda?ilginc...
ben biniyordum hep ama:silent:
neyse sen hele bi hayirlisi ile evlende Allah tamamina erdirsin...

Hocam düğün karacabeyde mi yoksa bursa merkezde mi olacak merkezde olacaksa yer ve saat bildir gelmeye çalışacağım.
Bu arada tebrik ederim

Son düzenleme:
allah mesut bahtıyar etsin bir yastıkta kocayın yüzünüzden gülücükler hiç eksi olmasın.

Mersin İl Temsilcisi
evlen lan evlen. bir de sen yaşa....
ötekileri boşver, tek kendileri mutlu olsun istiyorlar...
evlen sen babam yaa....

mutluluklar :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrik ederim,Bir yastıkta kocayın :) :rendeer:

allah bi yastıkta kocatsın. ne diyeyim vermişsin kararını bize ... yemek düşer :)

Nasıl bir evlilik bu ? Hiç mutlu değil gibisiniz ? Bu kadar yakınma hiç olmamış.. Hiç...

Hocam düğün karacabeyde mi yoksa bursa merkezde mi olacak merkezde olacaksa yer ve saat bildir gelmeye çalışacağım.
Bu arada tebrik ederim

hocam düğün karacabeyde aslına bakarsan çok uzun zamandır hayalim düğün alayımda motosikletlerin bulunması ama motosiklet tutkunu pek arkadaşım yok hepsi sağlamcı ( araba olsun anadol olsun:)) ) gelirsen veya gelirseniz beklerim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:04 PM ----------

Nasıl bir evlilik bu ? Hiç mutlu değil gibisiniz ? Bu kadar yakınma hiç olmamış.. Hiç...

aksine mutluluğun tarifini yeniden yapabilirim. yakınma değil için için hoşuma giden bişey beni bukadar düşünmesi.:cat: Motosiklete tabiki bineceğim hangi sağlıklı erkek kadın dırdırıyla demir at'ını bırakırki:)

tebrikler ALLAH mutlu etsin darısı ben hariç diğer bekarların başına :queen:

2 hafta sonra evleniyorum evlilerin manyakmısın bizde seni aklı başında biri sanardık demeleri bu kriz ortamında yaptığım onca masrafa rağmen:pr:, hatta ve hatta artık motosiklete binim aklımın estiği an gidemiycek olmama rağmen ( ailemde nişanlımdan yana yoksa kılıbık değilim:) ) ben evleniyorum arkadaşlar darısı tüm bekarların başına

İyi mi diyon kötü mü anlamadım..
s3.gif
Allah mesut etsin..:rendeer:

kötü desem buralara taşırmıyım iyi tabi hatta süper 10 gün sonra sevdiğim kişiyle aynı evi paylaşıcam daha ne:queen:

Abim en kötü günün böyle olsun mutlu olun... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar