Aygüle hoş geldin buluşması

Rica ederim canım, 4 mevsim verdiğim link ten incelersen detaylı bilgiye ulaşırsın,
ama ben çok memnunum, ayrıca biz aldığımızda sitesinde 340 tl iken,
biz fuardan 200 tl ye aldık, sende bu sene hem fuara gel hemde görüşmüş oluruz fena mı :queen: :rendeer:

:) Nasip.. Bakayim bu sene kaskımı ve montumu değiştireceğim. 3 yıldır kullanıyorum, eskidi ikiside. Bir de ikisi de kırmızı. Araştıramadan acele ile almıştım, şimdi pembe alacağım ikisini de. :)

Amin sağol cnm darısı başına inş. :rendeer: Son anda farkedip düzelttim ki ihihi :queen: Ama farketmez çarpım tablosunu bile bilmiyorum doğru dürüst hala ne saati ne günü :queen:

hahah bende yazımı editledim sen düzeltince :queen::queen: darısı başımamı aminnnnnnnnnn ::utangac:

kycd ve kuyucadısı al misketlerini ver bebeklerimi mi oynuyorsunuz :p şiştt kızarım döferim hee ona göre :p

dilacım, bizim aramızda misketin bebeğin lafı olmaz.. :rendeer: herkesin uygun olmadığı zamanlar olur.. benim içiinde öyle bir dönem.. kimse yanlış anlamasın cadıya trip olsun diye gelmemezlik yapmıyorum.. zaten istesemde yapamam en kötü günümde yanımda olan birisine trip atmak bana yakışmaz.. :rendeer:

Bundan sonra dedin işte yani bu akşa mgeliyorsun bundan sonrasını da sen bilirsin diyorum :cat: :bounce:

açıkçası gelmemek için sebep arıyordum.. buldum :mrgreen: dün senle konuştuk zaten banucum neden buluşmalara ve gezilere gelmeyeceğimi :rendeer: başka bi sebebi yok.. yani cadının gelmemesi benim için sadece sebep.. biliyosun ki o gelsede geliyordum gelmesede.. bu seferki sadece bahane oldu :) len zaten benzinde anca eve götürür.. şimdi depoyu doldurup bi daha masraf yapmıyım..

açıkçası gelmemek için sebep arıyordum.. buldum :mrgreen: dün senle konuştuk zaten banucum neden buluşmalara ve gezilere gelmeyeceğimi :rendeer: başka bi sebebi yok.. yani cadının gelmemesi benim için sadece sebep.. biliyosun ki o gelsede geliyordum gelmesede.. bu seferki sadece bahane oldu :) len zaten benzinde anca eve götürür.. şimdi depoyu doldurup bi daha masraf yapmıyım..

peki sen bilirsin uzatmıyorum o zaman ama bu akşam gelmeni orada olmanı çok isterdim özel bir gün çünkü... :rendeer:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Malesef ben ( hatta biz :cherry: ) gelemiyorum. 2010 Haziran sonuna kadar Çarşamba akşamları ve Cumartesi günleri sabahtan öğleden sonraya kadar dersim var.

Şimdi bende okullu oldum, sınıfları doldurdum. :cherry:

Hepinize iyi eğlenceler!

herkese selamlar...:rendeer:
hoşgeldin :rendeer:

duamı ediyosun bedduamı belli değil be canımcım :p
inş açil tarafından duası tutsun :bounce:

bu akşam bende geliyorum görüşmek üzere arkadaşlar . .
:rendeer::rendeer::rendeer:

Malesef ben ( hatta biz :cherry: ) gelemiyorum. 2010 Haziran sonuna kadar Çarşamba akşamları ve Cumartesi günleri sabahtan öğleden sonraya kadar dersim var.

Şimdi bende okullu oldum, sınıfları doldurdum. :cherry:

Hepinize iyi eğlenceler!

saol tamerim hafta sonu görüşürüz inş:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar